Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 1 februari 2008

Helt normal.

Det är inget fel på mig. Jag är samma gamla vanliga Mia. Inte manisk. Inte särskilt mogen. Idag kom Oliver till Algarve vid 11-tiden, jag jobbade en stund, sen tog vi en promenad på stranden. Total promenad idag blev ungeför 2 mil. När vi kom till grannbyn Vilamoura var vi så törstiga så all tanke på löpträning rann av mig. Ett stort glas vatten och ett glas kallt, vitt vin blev räddningen. Vi åt en underbar lunch och körde lite egen sightseeing i byn. Sen handlade vi både rött och vitt vin (plus en flaska skumpa). För det är ju typ träning att bära med sig i 7 km. När vi började vår vandring tillbaka missbedömde vi avståndet - vägen till Vilamoura tog vi via stranden, nu valde vi klipporna hem. Vi blev hungriga och stannade på en pizzeria 10 minuter från hotellet och svullade pizza och drack öl :-) . Det tog oss drygt 2 timmar att komma tillbaka till hotellet. Nu är klockan 20:30 och vi är så trötta att vi knappt kan hålla upp ögonen - vinet? Det ligger orört i kassarna. Träning? Tanken finns för morgondagen.

Dagens träning var mest promenad och mental träning (fyllde på massa positiv energi med sol, romantik, skratt och vin/öl)

Inga kommentarer: