Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 19 november 2010

Hemligt kär!

Alltså. På riktigt! Jag har ju ett harem av killar... och imorse fann jag mig själv dregglandes över tanken att käka frukost med vackre Daniel. I hemlighet förstås, så snälla - säg inget!
Vackre Daniel är den av killarna som kollar in min häck (?)..förlåt, mina skor... och är klädd i svarta kläder (om inte mina medelålders ögon ser fel så tror jag att hans mage är 2xsexpack. Wow liksom). Foto: Sivan

Fast det förstås. När klockan är mellan 6:15 och 7:30 så räknas det väl mer som en dröm eller något. Jag vaknade i alla fall upp mitt i ett Nordic Military Training pass. Och Drömprinsen manade på att köra de sista fem armhävningarna för dagen.

Jag låg där med asfalten centimeter från ansiktet. Mitt framför mig i samma raka, fina ställning stod Daniel och såg aggressiv (vacker? romantisk? lockande?) ut. "Bara FEM till!" Jag önskade mig tillbaka till "vår frukost" och låtsades att jag hade en tallrik gröt framför mig. För varje seg armhävning fick jag mig en munsbit havregrynsgröt med skivad banan. "Sådärja! Så skall en slipsten dras! Res er upp". Plötsligt befann jag mig med 27 andra morgonaspiranter.

Vadfan gjorde DOM mitt i min och Daniels frukost? Kände hur låren brände efter löpningarna vid Fiskartorpet, armarna darrade lätt av alla miljarders-miljarder armhävningar och magen kändes nästintill-tvättbrädelik (my wish) i joggen tillbaka till ÖIP. Upphopp trettio stycken. Lika många som Daniel är år. Lammkött. Yummie.

5 kommentarer:

Christel Kjellstrand sa...

I vår (läs min) ålder är det inte ens patetiskt att "dregla" lite inför lammkött. Som en jobbarkompis sa:
-Ska man klara Vasaloppet måste man ha ett snyggt arsle att jaga!
Ha de!!!!

Peter sa...

Begreppet "Hemligt" verkar ha urholkats lite :-)
Läser Daniel din blogg förresten?

Träningsglädje sa...

vem är daniel sa du? jag tycker det ser ut som om alla killarna kollar in din ru... eh fötter, på den där bilden!!!

MarathonMia sa...

Christel: TACK!! Nu har jag strategin för Vasaloppet klar. check.

Peter: Öhhh? Nej - men jag tror hans fru sneglar in då och då ;)

Träningsglädje: haha - visst är den cool! Fingrarna-i-syltburken-bild

Eileen sa...

Hahaha go Mia! :D