Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 3 april 2008

Jag älskar presenter!

Vanligtvis brukar inte flygplatshotell vara särskilt njutbara och välkomnande. NH Schiphol Amsterdam var en helt ny upplevelse. Jag kom till hotellet vid 20-tiden och receptionisten var trevlig! Hon informerade om SPA, gym och trevliga restauranger. Jag fick till och med ett ”NH Woman Room”.

Tog den traditionella hotellhissen upp, förväntade mig faktiskt inte så mycket men blev glatt överraskad av ett stort, fräsht rum. På sängen stod en presentpåse! Yippi! Jag älskar presenter och överraskningar! Jag fick en liten necessär med småflaskor duschgel, shampoo, lotion, läppbalsam och annat smått och gott. Kostar förmodligen inte företaget särskilt mycket – men jag blev barnsligt förtjust! På nattduksbordet låg två glossiga Vogue. Bara att ta en härlig EGO-kväll alltså! Badrummet var stort, nyrenoverat och fullt av härliga tjejiga produkter.

Imorse kom jag ner till gymet strax efter att de öppnat. Båda löpbanden var upptagna så jag värmde upp på motionscykel. Tog sedan först lediga band och hann med 4km innan det var dags för frukost och avresa till dagens långa managementmöte.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stackare!!!

Anonym sa...

Hej Mia!
Vet du vad, jag satt här och googlade efter ett par löparskor och hittade "av misstag" din blogg. Det slutade med att jag läste igenom ALLA inlägg. På en gång.
Jag är ingen löpare, utan en boxare som springer, men det avhjälpte inte; jag blev så himla inspirerad av din motivation och ditt mål. Dessutom springer vi lite liknande rundor och tider.
Så jag ville egentligen bara säga tack för att du delar med dig av din träningsglädje. Och nu ska jag fortsätta mitt letande efter de perfekta skorna...
/Magda

MarathonMia sa...

Kul Magda! Jag boxades förut. Mest på gymet men ibland med riktigt duktiga instruktörer.

Välkommen tillbaka hit! Asics rockar :-)

MarathonMia sa...

Masse: Ja, verkligen! här är molningt och instängt. Mötet är bra, men de serverar bara äckliga mackor och sockriga tårtor...inget för en löpare. Men jag har en fiiiin necessär!

Anonym sa...

Asics ja. Det var dom som ledde mig hit ;) Det blir ett par Gel Nimbus 9 som komplettering till mina älsklingar: Mizuno Wave Rider 11.
Och kanske, KANSKE, kommer de sitta på mina fötter under Berlin marathon framåt hösten...
/Magda

Karin sa...

Varför tror du jag sa det där om att packa med träningskläderna, hihi?! Blir inte ett dugg avundsjuk alls, inte jag inte ;-)

Du är helt klart värd lite lyx och skön träning när du släpas iväg på utlandsresa sådär.

Mayumi sa...

Asså, det är ju preciiii så det ska va!! :) Trots att man "tvingas" iväg på nån trist tjänsteresa så är det som en lisa för själen när just sånt där händer :)
PS. Nästa gång vi åker till Windsor SKA jag vara frisk och springa med!! ;)

MarathonMia sa...

Och då väljer vi ett hotell med gym så vi kan springa OCH gymma!