Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 5 april 2008

Ingen vanlig tokträning

Lilla Duktig är i Thailand och Pernilla var superbakis. Fick köra core och BodyJam själv idag. Det var lättare att koncenrera sig på hiphopsteg och houserörelser när jag var ensam. Tog inte ut mig direkt. Känner mig lite nervös för morgondagens långpass.

Jag brukar alltid bestämma var jag ska springa i förväg, men just nu snurrar alla löpslingor runt, runt i huvudet. Ska jag kuta till Brunnsviken och köra den runt med en extratur i Rålis? Ska jag köra Kungsholmen och Södermalm Runt + en extratur? Kungsholmen runt och Djurgården? Till Ursvik, milspåret och tillbaka? 27 km står på schemat.

Inget lockar.

6 kommentarer:

Karin sa...

Mitt långpass imorgon em kommer att bli från Henkan via Slussen och Djurgården. Jag rekommenderar därför Djurgårdens fägring till dig med :-) Lycka till imorgon, du behöver inte vara nervös! Det kommer att gå som en dans ;)

MarathonMia sa...

Jag är grymt bra att springa vilse på Djurgården... men har studerat kartan noga ikväll... Kommer jag iväg i hyffsad tid kanske jag slipper alla promenixare :-) Nu har jag ju Garmni, så jag vet hur långt jag sprungit och vart ;-)

Anonym sa...

Under 50 på milen fixar du galant efter all denna marathonträning!

Kör hårt imorgon, ett tips kan vara att springa där du aldrig sprungit tidigare och bara köra lite "sightseeing" för att njuta av (det förhoppningsvis) vackra vädret! :)

MarathonMia sa...

Men jag kör ju bara på i mitt duracelltempo...känns som jag springer lika långsamt i 2km som i 20km. Men jag flyttar fokus efter maran! NÅGOT ska väl backintervaller, 6* över Västerbron och så småningom fler tusingar göra!?

Karin sa...

You bet! Annars blir jag också ledsen...

MarathonMia sa...

Eller hur! Blodsmak ska ge utdelning! Därmed basta!