Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 23 april 2008

Fast i en stol...

...och ute är det sol. Det är NITTON grader varmt i Rotterdam, och jag sitter inomhus på utbildning.

Göran, som ska springa sitt 23:e Stockholm Maraton, och jag sitter och tittar ut genom fönstret och bara hoppas att utbildningen inte innehåller kvällsarbete. Här ska njutas av najs löparväder! Vi får se om det blir en längre tur, eller om jag ska nyttja tillfället att använda Supersnabba Göran som hare - för att öka takten lite så här inför spurten till maraton...

4 kommentarer:

Karin sa...

Nice! Verkar ju helperfekt att ha en PH med sig på businessresan! Ha en skön springtur ikväll!

Karin sa...

Hoppas du hade en skön runda med eller utan PH :-)
Låter riktigt härligt med 19 grader och vår, jag blir alldeles lycklig bara av tanken... ;)

Nix sa...

Och så blir det ju en utlandsplutt i SportTracks!

MarathonMia sa...

Nike: jajamensan - vilken hare, fixade PB åt mig!

Karin: jojatackar. 19 grader och sol medan vi satt inne. Det grånade till och började regna när vi sprang - Murphys law?

Nix: Hehe - du pratar med en grymt oteknisk person. Du och Masse får ha utbildning på GF 305 och tillhörande programvaror!