Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 8 januari 2008

Aktiverade Brolin-låren i 8km...

Längd:8,37 km
Tid: 46:34 minuter
Snitt: 5:33 /km

Vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Schemat säger uppvärmning 3 km, snabbdistans 5km sen nedvarvning 2km. Jag lunkade runt Järvafältet utan nämnvärd ökning. Möjligtvis att mina tankar gick snabbare efter 3 km, men verkligen inte benen.

Gunnar sa...

Gunnar kläckte ur sig på Nyår att jag inte kommer att klara Maran på 3:39... hehe tänkte jag och kände mig mer motiverad. Men den lilla djävulen piskade mig inte efter 3km - att börja kuta som en dåre. Hoppade över 2km nedvarvning, för det fanns inget att varava ner...

Jag har hela våren på mig att visa Gunnar att kilometertiderna åker ner... lovar. Huvudsaken är i alla fall att jag klår lillebror :-)

Flås: Helt ok
Ben: Brolinlår (korta och tjocka - vad hände?)
Rygg: vägrade känna nåt (hörde att det inte är så bra för hjärtat att äta Voltaren och utsätta det för arbete - oups - måste kollas upp.)
Jag sprang om: 0
Blev omsprungen av: 0

1 kommentar:

Lilla Duktig sa...

Men hallå?
Kolla vädret godammit. Vem orkar springa en dag som denna?