Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 10 januari 2008

Jag vill inte dö!

Nu har jag läst massor av artiklar om Voltaren och träning. Uppenbarligen No Good. Hjärtat tar stryk. Så, min bäste vän (riktat mot Votarenen) - nu går vi skilda vägar. Jag får bita ihop! Känns extra motigt idag när båda sätesmusklerna är ömma - fast det är ju i alla fall balans.

Göran säger i och för sig "Det kan väl inte finnas något bättre sätt att dö på än precis över mållinjen på ett Marathonlopp". Nu har ju Göran redan kutat 22 Stockholm Marathon... och jag känner att jag är på tok för ung för att dö som 37-åring.

Godammit! Jag har ju satt två ungar till världen utan bedövning - då ska jag väl kunna träna och springa Marathon utan smärtlindring!

1 kommentar:

Mwai Kibaki sa...

På TVn säger dom att Eeze är bra? Men apoteket.se säger att man själv är ansvarig för att bedöma om man är i kondition att utföra "arbete som kräver skärpt vaksamhet".

Om du inte tänker så mycket när du springer kanske det går bra?