Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 8 augusti 2010

Rapport 9 från supportteamet Kattis & Ulf

Supporten har redan i svinottan (halv sju) gått upp och supportat idag. Två och en halv mil rakt västerut från Sjöbo möttes Mia och Kattis upp. Mia tog en efterlängtad powernap i bilen och förnödenhetsförråden fylldes på, sedan släpptes vår hjältinna iväg ensam in i skogen igen. Supportteamet har varken ultramage eller Mia-pannben, så Kattis kommer vila ett tag framöver medans Ulf ska klämma en rejäl hotellfrukost och sedan bege sig ut i skogen och gå med Mia en sväng. När vi lämnade av Mia för drygt 40 minuter sedan så hade hon någonstans mellan 35 och 37 kilometer kvar till målet.

Lite anekdoter från natten:
- Kompressionstightsen har varit väldigt effektiva och suttit åt bra runt lår, rumpa och mage - det senaste så effektivt att Mia fick nödlanda i en kohage.
- Mia har nu lärt sig att gå och sova på samma gång.

8 kommentarer:

Katrin sa...

Fantanstiskt! Ni är så grymma...allihop! Kom igen och kämpa det sista nu, Mia! Det är så många som tänker på dig och skickar energi!!

Camilla sa...

Kämpa på nu hela vägen in! Detta kommer att bli ett minne för livet!

CHRISTEL sa...

Nu gråter jag igen....f-n vilken Q

Stína sa...

Fantastiskt vilken prestation! Har följt med sen i fredags. :) Att gå och sova är imponerande. Tänk om man kunde göra det, då hade man kunnat träna på natten också. :)

Frykenmo sa...

Fansen här i Skövde är imponerade av er alla, kämpa o hejja och hälsa Mia.

Anonym sa...

Otroligt imponerande!! Mia kan göra allt hon bara vill!!
Sova och gå samtidigt!! Herre Gud!!
Mia: du är så nära nu!!
Vilket minne kommer du att ha för livet!!
Kom igen tjejen... det är BARA mindre än en mara kvar!!

Kramarr!!

Coyntha

Suzan sa...

heja heja heja!!!!

Anonym sa...

Heja heja heja!!! Du är bara så himla fantastisk!!! Kram HelenaF