Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 12 augusti 2010

MarathonMia tipsar!


Kom till NMT-dagen, lördag 21 augusti på Fiskartorpet!

Alla är välkomna!
Det här blir en dag full av aktiviteter! Träffa oss, våra instruktörer, ankare och gamla som nya medlemmar!

Ta med nära och kära, för den här dagen bjuder på aktiviteter som passar alla!

Vi kommer att hålla till vid Fiskartopet. Se vägbeskrivning längre ned.

Samtliga pass startar kl 10.00 och vi kör oavhängigt av väder.

Servering av mat och dryck finns tillgänglig före, under och efter passen (kontant betalning). Det finns en överbyggd terrass och möjligheter till picknick efter träningen

Vi kommer att finnas på plats från kl 9.30.

Det här är vad vi bjuder på:

NMT Rookie: Början till något nytt för dig som vill komma igång men inte riktigt hittat ”det”. Här får du möjlighet att göra framsteg och stärka dig själv både fysiskt och psykiskt. Du träffar nya vänner. Att träna tillsammans och peppa varann ger så mycket mer än att träna ensam. Våra "gamla" rookies kommer att finnas på plats och kan berätta om sin resa. Kom och pröva på! Tar du med dig en kompis och ni båda anmäler er till RookieCamp som startar 30 augusti, så får bägge 15 % på hela avgiften.

NMT Kids: För alla barn som vill pröva träning med lite militärisk inriktning (från 6 år ). Sist vi körde blev mycket lyckat och barnen var så duktiga och visade otrolig styrka. De var förstås enormt stolta efter utfört pass! (En kostnad om 100 kr/barnfamilj för icke medlemmar)

NMT Basic: För dig som har tränat/tränar och har grundkondition men inte är "super-fit" kom o pröva ett Basic pass.Träna med personer i din "konditionsform" och känn vad gruppdynamiken kan ge och få en försmak på vad detta kan göra för dig

NMT Special: Naturligtvis kör vi ett normal pass för våra medlemmar som varit med oss ett tag och vet vilken härlig känsla det är när man kört ett bra pass! För detta krävs bra grundkondition

Ta med dig familjen eller någon kompis och testa!

Mer info finns på hemsidan där ni också går in och anmäler er. Vid anmälan skickas mail ut med praktisk info inför passet.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor på www.nordicmilitarytraining.se

Välkomna till en riktigt rolig och inspirerande dag tillsammans!


Vägbeskrivning

Kommunalt:

Ta buss 55 från Slussen eller Stureplan mot Hjorthagen, stig av vid Storängskroken, följ Fiskartorpsvägen, Björnnäsvägen tills det är skyltat mot Fiskartorpets friluftsgård (ca 10 minuters promenad).

Med bil från E18/E20:

Sväng av mot Universitetet, sedan höger mot Fiskartorpet. Sväng av vänster vid skylt Fiskartorpet.

Med bil från Lidingövägen:

Sväng av vid Östermalms IP mot Stora skuggan/ Fiskartorpet. Vid avfart mot Stora skuggan, fortsätt rakt fram. Sväng av höger vid skylt Fiskartorpet.

Kommer ni med bil kan vi erbjuda fri parkering.

Karta på hitta.se

7 kommentarer:

Magdalena sa...

Vad kul; har alltid velat testa NMT. Bokar 21/8!

Jojje sa...

Jag kommer garanterat! Det blir skoj!!!

10Sekunder sa...

LÅÅNGT från Karlstasd

Hamberg sa...

Kanske är dax att köra lite rookie :-)

MarathonMia sa...

Magdalena: Klart du ska! Ta med polarna!

Jojje: tvivlar jag inte alls på ;)

10sekunder: mycket låååångt från Karlstad. Har du vägarna förbi är det alltid gratis lördagspass :D

Hamberg: Jaaaaa - kom tillbaka!

Louise sa...

Okej, jag är lite rädd nu. Har anmält mig och ska komma (eftersom jag råkar vara i Stockholm just då) men kan inte undgå att vara lite nervös ändå... Skräckblandad förtjusning kanske?

MarathonMia sa...

Kul Louise! Då ses vi där! Vinka/hälsa gärna!