Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 26 augusti 2010

Jag höll alldeles på att glömma!

Jag har ett mål till i år. Att ta in Ingrid från klubben under 50 minuter på milen. Vi är båda anmälda till Tjejmilen (tack för presenten Ingmarie och Camilla!) så där gör vi första försöket.

Ingrid och jag innan Stockholm Marathon i år... Jag ska väl försöka vara lite mer allvarlig än så här när jag peppar henne. Men som hon själv säger "fotografen bad oss visa våra rätta jag..."

Nu är målet att knåda ut tegelstensrumpan med hjälp av Benknäckar-Jossan. Fix-å-färdig ska jag vara den 5 september! Tjohoo - måååååååål! Väg till målet. Sätta fart. Fokusera. Planera, schemalägga. Göra.

Hinner inte blogga nu... drar på IF Linnéaträning.

Herrå!

9 kommentarer:

Andréa sa...

Jag ska också springa tjejmilen! (om allt fortfarande känns bra med magen då) Men den här gången kommer jag definitivt inte springa om dig där i backen som jag gjorde för två år sedan :)

Är det nu du ska under 45 kanske?

Maria sa...

Ska ni springa under 50 minuter så får vi la ses i mål ;o) i och för sig hade det varit kul om vi samlats så att vi alla kunde få en skymt av varandra innan alla stack i väg och lämnade mig ensam kvar bland alla andra "lite långsammare" ;o).

MarathonMia sa...

Andréa: hehe - jag har precis kommit ner i 6 min/km efter GAX - har en vecka på mig att hjälpa Ingrid in under 50 minuter. Det blir hon som får vara hare åt mig :)

Maria: Klart vi ses innan. Och du kan plocka upp mig vid 7 kilometersskylten när jag släppt iväg Ingrid...

Ingrid sa...

Haha, jag kämpar på, men 50 minuter känns inte trovärdigt idag. Men Mia-pepp kan göra susen, det vet jag sen förr!
Ingrid

Daniel sa...

Rolig bild den där! :))

Jenny sa...

Jag känner igen den där tjejen till höger, kan bara inte minnas vad hon heter... Något på S tror jag! Lycka till på milen!

Ingmarie sa...

Varsågod! :-D Se till att Jossan gör ett bra jobb och sen är det bara att kuta för allt vad tyget håller! Jihaaaa!

Josefine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jossan sa...

Heja Mia
Ingrid kan inte önska sig en bättre peppCoach än du!