Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 6 augusti 2010

Rapport 4 från supporterteamet Kattis & Ulf

Nu har mörkret fallit och Mia har nästa sprungit 10 mil, det är galet bra och nästan lite ofattbart! Ja, jag vet att hon har gjort det tidigare men jag är ändå väldigt imponerad. Jag är färdig för sängen efter en hel dags supportande och det enda jag har gjort är att åka runt i en bil och funnits tills hands när det har behövts.

Vid ca 9 mil träffade jag Mia och lämnade av Anneli som ska springa med Mia i natt. Mia såg väldigt pigg och glad ut, hon byte lite kläder, drack resorb och drog på sig pannlampan och skyndade sig iväg igen. Detta var det sista stoppet innan natten och det blev ganska kort men vi hann ändå med att skoja lite, så humöret och energin är det inget fel på.

Nu ska supporterteamet sova en stund (förhoppningsvis till klockan 6 imorgon bitti) men vi är alltid redo att rycka ut och hjälpa Mia om det skulle behövas.

12 kommentarer:

Magdalena sa...

Fantastiskt teamwork! Sov gott. Längtar till nästa rapport!

Karin sa...

keep up the good work (alla tre!)

Lars sa...

Allt gott Mia! Kämpa på i natten. Det är många som tänker på dig.

Carina sa...

Heja alla ni! Känns skönt att veta att Mia nu har sällis och att ni finns där för henne.

Heja Mja!! Hoppas natten blir lagom sval och utan regn. Ser fram mot morgonrapporten.

You go girl!!!!

Nipe sa...

Heja heja! Helt galet att springa så långt, men f-n vad häftigt! Jag är så impad. Hoppas natten blir fin.

Maria sa...

Kattis och Ulf - nästa gång ni ser Mia ge henne en bamsekram från "majskolven E Maria C" hon är värd varje kram hon kan få. Säg också att hon är grym, har aldrig skådat någon som så fokuserat kan springa/gå så långt utan att ta knäcken på sig själv och sluta passet i ambulans. Det är hon och Jonas Buud!!!

Du och Ulf är också grymma som hjälper Mia så på hennes färd. Stort grattis till hela Mias team.

Maria sa...

Väntar med spänning på första morgonrapporten. Hoppas du och Ulf fått sova gott och hoppas Mia haft en magisk natt. Man har liksom svårt att fatta hur jävla lång det är...

Anonym sa...

Fantastiskt bra jobbat!!! Hälsa henne att vi är många som följer henne via era rapporter här på bloggen.

Anonym sa...

Mia, du är helt vansinnigt imponerande. Du är min inspiration just nu att komma igång och springa och när jag springer min 6-kilometersrunda idag ska jag tänka på dig och skratta åt mitt flåsande och mina krämpor. Jag menar mina 40 minuter är jobbiga, men du har ju sjutton sprungit sedan IGÅR! Word. /ullis

Helena sa...

Ni är helt fantastiska alla 3!! Hoppas natten varit bra för mia och att sömnen varit god för supporterteamet! Heja heja heja!!!

Frykenmo sa...

Wow, har också sovit, atartar datorn direkt för att kolla läget. Hälsa Mia. Och supertack till supportteamet som förser oss nyfikna med denna info :-)

Katrin sa...

Min första tanke när jag vaknade i morse var!! Hoppas Mia fortfarande springer! Du är så imponerande stark.Skickar ny styrka för dagen och hoppas du kan känna samma glädje under dag 2!! KRAAAM