Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 19 maj 2010

Lilla Fröken Proppmätt

Befinner mig i ett regnigt Berlin. Har jobb från 8 på morgonen till midnatt.

Givetvis hör det till att konferensäta Toblerone, muffins, kakor, chokladkex och dricka kaffe till som ser ut som kamelpiss. Och så den läskiga smörgåslunchen - men hallå!- vad är det för fel på näring?Det närmaste träning jag kommit var att snöra på mig Saucony A2 och höja adrenalinet när jag körde Trabi 2 timmar i stan. Riktigt kul. Maxfart 50 km/h och jag fick köra tjejerna i den rosa bilen. Vi raceade mot killarna... fick en söt polis på halsen och förfrågan om en kaffedejt. Ja, inte illa pinkat. Valde att tacka nej och avnjuta en riktigt härlig måltid här:

Är ni i Berlin kan jag varmt rekommendera denna fräsha restaurang där du själv komponerar ihop din måltid - yummie!

4 kommentarer:

Dunceor sa...

Ah ska man äta i Berlin så ska man käka på Yellow Sunshine. GRYMT god mat (dock kanske inte så nyttigt).

Sandra L sa...

Vi åkte också trabi-safari när vi var o sprang Berlin Marathon i höstas. Vi åkte den rosa cab'en. Roliga små bilar och ett bra sätt att se Berlin.

Mikael Björk sa...

Mmmm... Kamelpiss-kaffe på konferens. Sweet deal!

Taina sa...

Ar ocksa i Berlin nu. En loptur imorgon bitti blir det val? Hang pa vet jag ;)