Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 21 maj 2010

Så många härliga människor - så lite tid...

Jag brukar ofta ha som Facebookstatus att Jag omger mig av fantastiska människor. Jag har tur att ha många fina vänner med mig sedan barnsben, finfin familj, en härlig "Bästis" sedan 1983 och sedan utökat umgänget med kollegor, löparvänner, NMT:are och nu bloggvänner.

De senaste 18 månaderna har det dessutom exploderat i umgås-med-och-träffar-ibland-vänner. Riktiga boost-kompisar. Jag vill hänga med alla hela tiden! Tänkte därför börja presentera Veckans Wanna-be-bästis-med. Jag behöver inte nödvändigtvis känna eller ha träffat personen i fråga... Här kommer den första!

Mia wanna be bästis med Kerstin Rosenqvist

Jag skulle ha packat ner henne i min resväska och tagit med henne till Berlin på jobbresan tidigare i veckan. Vi skulle dricka fruktsmoothies och prata uppladdning och poseteknik. Väl hemma i Sverige skulle vi hänga i löparspåren och prata om jobbiga pass, jag skulle lura med henne på ett kvalitetspass som Andreas i IF Linnéa skulle hålla i. Hon skulle lära mig att hålla jämn fart timme ut och timme in på ultratävlingar. Vi skulle prata om brutna lopp och framtida drömmar. Vi skulle springa länge i skogen och skratta åt samma skämt. Sedan skulle jag visa upp henne för mina kompisar och skryta om alla hennes vinster. Hom skulle berätta var man hänger upp alla medaljer och ställer pokalerna snyggt. Alla skulle bli lika imponerade som jag är. Hon skulle tycka att det var jätteskoj att hänga med mig och Kattis på konserter.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh vad söt du är! Jag blir alldeles generad! Det lät som en perfekt resa till Berlin! Och som du förstått är jag i desperat behov av det där kvalitetspasset..

Vi ses på startlinjen i Sthlm 5 juni, toppen att du fick en startplats!

MarathonMia sa...

:D Du är imponerande. Helt klart.

Kom bort till IF Linnéaflaggan på Östermalms IP den 5 juni och få en lycka-till-kram!