Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 23 maj 2010

Framgångar, Livet och Tabeller

Lördag - All inclusive

FramgångarAna med blomsterkvast efter att ha kammat hem segern i damklassen.

I Knivsta rådde härliga framgångar för IF Linnéa. Loppet är fantastiskt roligt med priser man kan plocka med sig på vägen. En kundvagn, ett däck eller varför inte en sko? Magnus plockade med sig det sistnämnda från banan och vann därmed ett presentkort på 500:- på Gå & Löpkliniken. Vann gjorde även Ana - 8km damklass - hon behöll äran som förstapristagare från förra året. Coach Ken kammade hem silverplatsen på herrsidan.Livet
Jag och Anneli joggade 11 km i den härliga solen och pratade om uppväxt, liv och att läsa signaler i det sociala spelet. Jag är inne i en intensiv tänkarperiod och vänder och vrider på mycket, reder ut, diskuterar, babblar, lyssnar och är ömsom tålmodig ömsom frustrerad... Jag kommer till många små insikter och berikar mig under tiden. Är-liksom-nyfiken-på. Nyfiken på andra. Nyfiken på mig själv. Känner en fantastisk ro i själen och småkaos på ytan.

Tabeller
Hade förmånen att få vara med på Ultradrottningen Cecilia Petersons fest på lördagkvällen där hennes fina, nya lägenheter fylldes med löparframgångsrika människor. Jag var gröngölingen som sög i mig deras berättelser och tips. Jag fylldes till bredden med ultra, träning och god mat. Landslagslöparen Fredrik Elinder med fru Magdalena (2:a på Lidingö Ultra senast) hade en formel för hur snabbt folk springer utifrån givna tider. Egentligen behöver jag inte springa Stockholm Marathon. Min tid blir 3:42:56 om jag är normal-laddad.

Fast jag vill ju springa på 3:39:59...

Äsch - perfekt väder för ett långpass i Stockholm idag. Mulet och lite regn fast ändå halvljummet. Det blir 3 mil med Stekaren.

3 kommentarer:

anneliten sa...

Äh, sådana där formler stämmer inte - i alla fall inte på mig...

anneliten sa...

Och det jag menar är att du visst kommer att gå under 3.40!

Ingmarie sa...

Du kommer inte att vara normal laddad för du kommer att vara superladdad! ABSOLUT Sub 3.40! :-)