Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 2 maj 2010

Boost in i det sista! - imorgon börjar allvaret!

Mys med Hugo, middag med brorsan, hans flickvän och pappsen - check. Deklarera, fixa hemma, brassa tigerräkor med vitlök hos bästis - check. Kolla sonens match, tvätta alla träningskläder, träffa mamma - check. Och så det här förstås....
Närmare 23 kilometer i solen tillsammans med Anneli och Moa. Vi njöt av vårvädret runt Brunnsviken och lade till en extrasväng i Hagaparken. Båda tjejerna ska springa Stockholm Marathon för första gången. Dagens distans blev rekord för Moa som dragits med ett ont knä de senaste månaderna. Coola Anneli har ju betat av både den ena och den andra ultran - nu hägrar maraton.

Dessutom har jag hunnit sova rikitigt länge. Helt klart laddad för att ta mig an träningsschemat med start imorgon. Hoppas coachen inte är för trött efter träningslägret så att han orkar veva igång mig... (eller hålla emot?)

Hur har din helg varit?

4 kommentarer:

Jossan sa...

Härligt med sköna pass i solen. Min helg bjöd på långpass i mulet väder men det var underbart ändå!

Anna (Orka mera) sa...

Min helg var tipptopp! 30 km social-löpning med fikapaus i solsken! Ahhh så härligt! Lycka till med nya träningsschemat!!!

Carina sa...

Även jag har kört på sociallöpning. Roslagsleden blev det för min del med en massa sköna människor!!

jumper sa...

Tack bra.