Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 21 januari 2011

Dagens utsikt

Jag jobbar från Västkusten idag. Har massor av sitta-framför-datorn-arbete och njuter av denna utsikt.


Planen är att beta av den långa jobblistan, springa ett 45 minuterspass. Jag har grym träningsvärk i armarna, hela bröstkorgen och min vänstra skinka har åter blivit en tegelsten. Jag rör mig som ett kylskåp och är tacksam mot framför-datorn-jobbet.

Dottern är lite avis på min träningsvärk, så ikväll ska jag ge henne en omgång Träna-hemma-övningar som gör att hon ska få smaka på mjölksyra! Till vår hjälp har vi några träningstidningar, stolar, storstugegolv och gummiband.

Nu undrar jag bara hur de här tjejerna känner sig efter militärpasset dag två...

Min adeptergrupp som ska springa Göteborgsvarvet fick testa NMT istället för Olgor. Olgorna kommer framåt vårkanten istället. Foto: Susann Wilson Andersson

Två av FabFour ska upp och åka skidor, tror bestämt att triceps kommer puta ut ur träningsjackan. Själv ska jag vila överkroppen imorgon och utforska markerna omkring med matsäck och underbart sällskap.

9 kommentarer:

Moa sa...

Ha det underbart på Västkusten Coachen!

Träningsglädje sa...

ha en riktigt bra västkustshelg!!!!

MarathonMia sa...

Moa: lovar-lovar-lovar!

Träningsglädje: Elin vill traska i minst 10 timmar - kanske hinner vi till Halmstad. Bakar du muffins till oss då?

Unknown sa...

Olgor is da shit. Fixar de ett gäng sådana så kan ni flyga tillsammans under Varvet.

Ingmarie sa...

Låter som en perfekt dag! Vad har du med i matsäcken? Säkert något gott jag skulle vilja smaka av.;-)

Anonym sa...

Jorå grym träningsvärk. Mest i magen! Men det gav verkligen mersmak. Vi nöter på i skidspåren efter bästa förmåga. // Anna

Louise sa...

Hur ser det ut på Kungsholmens gång- och cykelvägar? Läge för Icebugs eller kan man ta sina vanliga skor? (Jag ska på tjänsteresa till Sthlm må-tors och K-holmen och Djurgården är lämpliga områden för morgonpass före mötena.)

MarathonMia sa...

Jag kör Icebugs för det finns fortfarande hala partier.

Gott att träningsvärken balanseras mellan oss!

Ingmarie: kommer bilder :)

Louise sa...

Tack! Hoppas du har en skön helg!