Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 31 oktober 2010

Du kan väl gå på bio med barnen?

Jomenvisst! Tänk er att låsa in Faster Mia i en biosalong. Jag skulle förmodligen få damp, ställa mig på huvudet i en av de inpruttade biostolarna och låta som en ko. Det är inte direkt mitt sätt att umgås.


Så när jag igår hade brorsbarnen alldels för mig själv hittade vi på skojsigheter istället. Tillsammans med Moa och hennes familj blev det lek i Rålambshovsparken! Det blev alltifrån klätterställningsklättrande, snurra runt i hjul, försöka fixa hinderbana och leka "Under hökens vingar". Jag hade lovat dem att få rulla i gegga, men vi hittade ingen lämplig lervälling att göra kullerbyttor i - däremot fick de testa lite NMT-övningar, galet skoj. Jag sprang ikapp med både Linnéa och Jonathan som var snabbare än jag... Vi var ute rätt länge, så faster Mia somnade snabbt ovaggad på kvällen.

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Haha, de barnen har förmodligen världens roligaste faster! Kul idé. Själv tycker jag det är skönt att leka frisör.....

MarathonMia sa...

Om DOM är frisörer och du får bli stylad?

anneliten sa...

Jag är säker på att barnen kommer att minnas den dagen med faster mycket längre än de hade kommit ihåg ett biobesök.

Jesper Scheutz sa...

Vilken superbra idé att aktivera tvåbeningar på måste genast testas på mina egna.

Peace Love och Löparskor!

Carina sa...

de där barnen har den bästa av fastrar!!

Mia sa...

Härligt. Jag sa till sambon igår: När vi får barn ska vi fostra dem i skog och lera. Haha... Ja, nåt ska de väl få säga själva om saken också kanske...

MarathonMia sa...

Det var superkul och jag var heldöd efter!

Jossan sa...

Hehe det låter som en rolig dag Mia!
Nästan lika kul som min :)