Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 4 oktober 2010

En riktig skitdag.

Lagen om alltings Jävlighet slog till i dag.

Mia vs Konferensgodis 1-0.

Fedex ville INTE prioritera mitt utställningsmaterial till konferensen som startade kl 8:30 i Danmark i morse. Kal och naken ekar vår monter och jag bär hundhuvudet. Har försökt göra det bästa av situationen genom färgprintade logotyper, långt ifrån den proffessionella bild jag vill ge av företaget. Tre fjuttiga röda fåtöljer utgör oss för tillfället. Pinsamt och skrämmade - faktiskt första gången jag misslyckas så på ett event. Förmodligen nyttigt, just nu inte roligt.

Jag har lärt mig något av situationen i alla fall. Det gäller ju att vända det negativa, göra något åt det, smida nya planer, kompensera och hitta nya upplägg. Döva smärtan. Smärtan av misslyckande. Döva, förbättra och förändra. Jobba mot det bättre - lära av misstagen. För det är där förbättringen kommer. I lärdomen från misslyckanden. Gör om, gör rätt.


Nu är klockan 17:15 och jag uppdaterar min leveransstatus och sippar på en energidrink med färska apelsiner, ingefära och lime. Uppfriskande och proffsig - givetvis levererad av en konkurrent. Jag väntar fortfarande på mina monterprylar.

Helvetes-jävla-skitdag. Tänker aldrig åka till Danmark utan SuperWomandräkten igen.

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Har du sett Tati's "Traffic"? ;)

Louise sa...

Det var verkligen trist! Sådant är inte kul.

Marie är mitt namn sa...

Lider med dig!

anneliten sa...

Hmm, det är dessa situationer vi kommer ihåg och skrattar åt när de ligger bakom oss. Så brukar jag tänka att jag ska tänka - och sen svär jag en ramsa istället :-)

Moa sa...

Usch vad jobbigt. Du är dock inte ensam, hade möte med en kille från Kanada idag på tv-mässan i Cannes som hade fått ALLT sitt material stoppat i tullen och inte hade en aning om när det skulle komma loss. Inte ens en färgprint hade han faktiskt så där var du kreativ som vanligt! Du är fortfarande SuperWoman!

Katarina M-I sa...

Det första som dyker upp i mitt huvud är dig i montern, iklädd röda kläder och skor svingandes kettlebells och så texten "För att vi kan". Jag har ingen aning om vad ditt företag vill förmedla för budskap, och det kan ju vara helt fel:)

Sirpa sa...

Håller tummarna för att imorgon är en bättre dag på mässan MED material! Kram

MarathonMia sa...

Ingrid: neeej - men det låter klaustrofobiskt jobbigt.

Louise: men lärorikt... grrrr

Marie: känns skönt att fördela bördan - tack.

Anneliten: jag ska komma ihåg min ramsa... och skratta åt den senare.

Moa: stackars kille - kan vara avgörande ju! Jag har ju fler aktiviteter att vinna tillbaka på.

Katarina: Vad jag önskar att jag kunde byta skepnad och köra så i montern - skulle i alla fall få folk att tappa hakan och komma ihåg oss!

Sirpa: fortfarande ingen leverans...