Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 18 oktober 2010

SuperWoman på uppdrag!


Uppdrag 1 = bygga en stark kropp
Stapplade således upp 4:50, tvångsåt kartongsmakande gröt och skrapade bilruta för att ta mig till Östermalms IP med sonen. Sprang i mörker, tränade kroppen hårt och gladdes åt soluppgång och att veckan kickades igång med självaste Spyfys. Me like.

Uppdrag 2 = Jobbuppdrag i kubik
Jobba ikapp en hel drös inbjudningar till olika evenemang jag satt upp - boka på boka av, skicka ut, hålla koll. Noll koll. Full koll. Sitter på en tennisboll. Får allt på plats, bockar av och känner mig nöjd. Bra där Mia - klapp på egen axel.

Uppdrag 3 = Transportlöpning och skvaller med Paltén
Ååååh du ljuvliga jogg hem genom stadsdelar mot city. Härlig höstluft, skönt lugnt tempo och givande samtal. Terapirunda för kaotiska känslor och bra ventil att släppa ut för mycket jobbtankar. Insikter och analyser med Kristina är sånt som alla borde få en skvätt av!

Uppdrag 4 = Värdinna i Borgen för krossade hjärtan
Hemma på min gata i stan... närmare bestämt i min lilla borg samlas alla krossade hjärtan ikväll för lite ihoplimning. Tonårshjärtan, kompishjärtan och medelålders hjärtan ska få gråta en skvätt och kramas om.

Sånt som händer i mitt liv en alldeles vanlig måndag - spännande va!

5 kommentarer:

mary sa...

Du är grym. En bra plan - och Mian är i hamn!

...och strax brevid Borgen löptes det i trappor i afton. Ni kunde fått en gratis cirkusbiljett för att lätta upp stämningen. "Stånkande, stönande och blivande lårmuskler av stål" hette dagens föreställning!

Camilla sa...

Ja, spännande! Jag skulle vilja vara Mia för en dag!

Ullis sa...

Du inspirerar! Det gäller både träning och mental träning. Jag försöker lära mig att klappa mig själv på axeln ibland. Tack för att du bloggar!!

Helena sa...

Alltid spännande i Mias liv! Så kul att du delar med dig och inspirerar...Längtar efter långpass, bastu och tåpimp snart! ;)

MarathonMia sa...

Mary: Hmmm - så det var DU som lät? Trodde det var tågen ;)

Camilla: Hej-vad-roligt det skulle vara att byta liv med någon för en dag - bara för att få uppleva andra verkligheter. Tänk om jag skulle krypa in i din tankesfär och tänka dina tankar... wow!

Ullis: tack! Klapp-klapp jag hjälper dig på traven - behövs liten klapp då och då.

Helena: Cool! Tänkte just på tåpimp imorse... den där leran ute i Tjurrusetskogen var så fruktbar(?) så mina tånaglar (de jag har...) hade växt sig superlånga. Vi letar fram en söndag med riktigt risigt väder och tar en lång svängom med tåpimp!