Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 24 oktober 2010

Slutspurt i röstningen!

Jag är en av fem finalister till Årets Träningsblogg hos Fitness Magazine (så grymt tacksam för att ni nominerat mig!) ...och nu är det bara en vecka kvar att rösta fram vinnaren!Jag vet att man kan gå in och rösta hur många gånger som helst, men jag hoppas ju att jag vinner på att Inspirera och motivera er! (skulle ju kunna betala min dotter att sitta två dygn i sträck och trycka på mitt bloggnamn - men det skulle inte kännas som På Riktigt).

Det går att rösta på finalisterna mellan 1-31 oktober, så har du inte gjort det ännu är det hög tid att surfa dit! En vecka kvar. Spännande!

7 kommentarer:

Elin sa...

Jag har röstat! Men sen tyckte jag det var lite fult av dom att sno ens mailadress och börja skicka nyhetsbrev...

MarathonMia sa...

Grrr - ja, det borde de ju fråga om :(

Ingmarie sa...

Jag borde få pris för flitigt deltagande TROTS att jag tycker det är en tramsig tävling...Du är dock BÄST så därför bortser jag från mina principer. ;-)

Ingmarie sa...

NY sopping; Paragon (vid Union Square) Jack Rabbit (finns på olika stllen) och Super Runners shop (flera ställen) är absolut MÅSTE while in NY! :-) Och käka bagels förstås. och Whole Foods market och... Får jag följa med??????????????

Träningsglädje sa...

tycker att alla borde rösta många gånger på den man tycker ska vinna så att man är säker på sin sak!!!!! jag röstar som bara den!!!! :)

Marre sa...

Coolt att vara med i finalen! Jag har röstat förstås! Gjorde det samtidigt som jag stretchade rumpan faktiskt. Rumpröstning är det nya svarta.

anneliten sa...

Aha! Nu fattar jag varför jag plötsligt får reklammail från Fitness magazine - för att jag har röstat på dig... Men den olägenheten är det värt - så mycket glädje och inspiration som jag får av din blog. Hoppas du vinner!