Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 3 oktober 2010

Svart eller vitt?

Nej RÖTT!

Igår kväll...hmmm imorse... firade jag Världens Snabbaste och Bästaste Kattis som hade 30-årspartaj. Hann sova några timmar innan det var dags för tjänsteresa till Danmark.

Svart eller vitt. Jobb eller fest. Neeej - jag älskar mitt jobb så tiden från den ena svängningen till den andra är fylld av färger. Idag har jag valt rött. Röd resväska, röda löparskor, röda converse... kanske för att jag jobbar för ett företag med en röd hatt eller bara för att hedra danskarna.


Observera att till och med kameran är röd.

På tal om svart eller vitt. Jag vill ju inte ha antingen/eller - jag vill ju ha Både/Och. Jag har ingenting emot att äta ute själv. Jag gillar att vara med mig själv. Här hade jag med mig en bra bok (röd förstås - "Drama Queens"). Gillar ensamheten för en stund.
Pendeln svänger fort, för 3 timmar senare sitter jag och äter middag med 130 stycken talare för konferensen som startar imorgon. Här diskuteras utveckling av apps till iPhone och andra teknikaliteter. Mycket folk i förhållande till min ensamlunch. Vilken tur att jag hann med att uppleva det här under min löprunda innan...
När jag sprungit genom stan 8 minuter möter jag detta. HAV. Fantasktiskt. Vågorna riktigt slog och dånade, havet var vilt och dofterna ivrigt salta. Som tång och verklighet. Som en skarp del av verkligheten. Här och nu. Det finns ingenting så mäktigt som dånet av ett hav. Jag tycker det är befriande. Ville inte sluta springa här, men plikten kallade och jag vände tillbaka. Till en annan verklighet. Som jag heller inte vill vara utan. Svart eller vitt? Nej både och.

7 kommentarer:

anneliten sa...

Liksom många andra super-heros har du två skepnader. Och du klär så bra i båda. Du har rätt - du behöver inte välja!

Lilla Duktig sa...

... och DEFINITIVT inte grått.

Louise sa...

Låter som en härlig helg! Jag är inte riktigt lika snitsig som du i min löpar-outfit, men jag gillar när kläderna inte bara är svarta. I lördags hade jag nya, lila, skor och löpartights med orangea detaljer - hmmmm.... ;)

Louise sa...

Kom på en sak till: Här i Småland kan det vara livsavgörande med färg-granna löparkläder, så man inte förväxlas med älg när man kommer lufsandes i skogen så här i stundande älgjakts-tider! :)

Löplust sa...

På jobbet har vi "inspirationskort" som vi tar på morgonen (när vi kommer ihåg) och jag lyckas ofta med bedriften att få mitt favoritkort "Jag väljer både och". Då blir det garanterat en bra dag!

Hoppas du gillar Drama Queens! Den är min "baby" på Pocketförlaget.

MarathonMia sa...

Anneliten: jajamensan. Idag är jag skepnaden av marknadschef i kostym, imorgon bitti ser jag ut som en mamma (och kanske vispar varm o'boy).

Lilla Duktig: Ah - du uppmärksammade att jag fixat gymbrow!?

Louise: helger är härliga, några timmar mer sömn hade jag nog behövt (men det är väl det flygresor är till för? Sova alltså.). Hualigen för att bli tagen för en älg, möjligtvis blåsbÄLG när flåset gör sig påminnt ;)

Löplust: Ville inte sluta läsa och släcka lampan. Me like. Ganska mycket BÅDE OCH. Vad roligt med inspirationskort - jag antar att det jobbar många kvinnor hos er. Undrar just vad killarna på kontoret skulle säga om jag introducerade det hos oss - typ samma reaktion som när jag pratar djup med mina barn... :D

Suzan sa...

Ååh.... älskar sushi!
Har ingen aning om vart du bort men:

Du måste testa sushikungen i kungens kurva /sthlm.