Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 12 oktober 2010

Syntax error... Vad som händer på min mässresa

Rivstart på dagen - sömndrucken i fejjan men pigg i benen!

syntax error 1. Glömde kameran när jag begav mig ut på morgonjogg. Hur kan jag vara så urbota dum att inte föreviga soluppgången i Köpenhamn och dela med mig med er? Förlåt. Nu har jag bilderna vackert bevarade inom mig tillsammans med en halvmil före frukost.

syntax error 2. Först säga att "jag kan administrera tävlingsdeltagarna" och tro att det skulle bli 200 tävlingsresultat på 3 dagar. Sedan hyr jag in två supersöta tjejer i 20-årsåldern som delar ut tävlingsformulär... 200 ifyllda formulär ligger framför mig efter första halva dagen. Blah! Fick paniktrycka ytterligare 1000 formulär och avlova mig registreringen till bättre/snabbare/trycka-in-i-datorn-kollegor.

syntax error 3. Plötsligt bli lite vågad och börja prata lösningar med teknisk personal som genast sätter dit mig. Tekniskt alltså. Spelade lite blond och bollade dem vidare till våra tyngre tekniker i montern. Ler fånigt förstås. Och vill helst börja stretcha men inser att jag skulle framstå som ännu fånigare (får sådan stretch-urge så jag smiter in på handikapptoan och verkligen stretchar sen).

Men vem är jag att lägga fokus på errors? Nope, inte min stil. Idag har följande klaffat: Jag vaknade före klockan ringde och kutade en halvmil trots att jag jobbade till midnatt. Jag har inte vräkt i mig wienerbröd, tårtor, Snickers och annat gotter som finns i överflöd här. Jag har banne mig de sötaste event-tjejerna på hela mässan och har retat upp vår största konkurrent (spinner nöjt som en katt).

Nu återstår jobb fram till midnatt, sedan ska jag sova sött och vakna till en lika underbar morgon imorgon!

8 kommentarer:

Malin sa...

Ska du vinna fotrallyt nästa år också?

Ellen sa...

Åh, jag vet hur irriterande det är när man glömmer kameran hemma och så hamnar man i värsta fina soluppgången/solnedgången/whatever.
Apropå stretch på jobbet - ja, man måste ju verkligen stretcha ibland - så jag ser till att jobba på ställen där det funkar rätt ok att ställa sig och stretcha benen. Typ förskola och gym... hahhaa. :)

10Sekunder sa...

Har du röd mantel när du springer runt i köpenhamn i gryningen, eller har du bara blå tights med ett stort "S" på magen?

Petra sa...

Gah - förstår precis! Glömde kameran när jag tog morgonjogg i Portugal till en av de vackraste soluppgångarna jag sett. Surt!

Louise sa...

Det är väl i minnet man bäst bevarar sådana bilder? Nu kunde du ju njuta i fulla drag av soluppgången utan att behöva störa stunden med att slita upp kameran!

Dunceor sa...

Haha att släppa löss två supersöta tjejer bland tekniker och ingenjörer kunde jag även ha berättat att det skulle gå som det gick ;)

Och folk älskar att sätta dit andra på tekniska detaljer ;)

Catharina sa...

Bara du inte "bollade dem vidare" på danska... ;-)

MarathonMia sa...

ååå det är så roligt med språk... :D