Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 15 oktober 2010

Skadad!!!

Jag har inte vågat berätta det innan - men på SUM skadade jag mig.

Jag drämde in handen i en hård sten och fick ett stort blåmärke på handryggen - titta här!
Sen fick jag två blånaglar på tårna där jag inte har några naglar. Hur-nu-det-kan-gå-till? Jag besparar er den bilden. Blue-nails-wannabees.

Och när jag ändå är igång med min självömkan så har jag fått klippa ner alla mina naglar till korta efter veckans packa-upp-en-massa-lådor-fix. Mycket kvinnligt...NOT! Kanske lika bra det att inte naglar varken på tårna eller fingrarna, för mycket att bära runt på liksom...

Och det där förbenade-knä-helvetet som inte vill böja sig ordentligt när jag hukar...Grrrr (men det gör inte ont!)

Sådärja! Färdig med gnäll.

Men vet ni? Jag har inte ont i hamstring! Det ilar inte längs rygg, rumpa och baksida lår när jag sitter på kontoret! Jag har fått tillbaka mina fotsulor. Just nu har jag inte en enda finne i fejset och jag inga problem att gå på toa!

Mål med TjurRuset imorgon: Bli svettig, skitig och få minst ett blåmärke, skrapsår eller riva sönder något klädesplagg! Om skorna är för hala har min adept lova att skubba runt med mig i brandmannagreppet.... Jihaaaaa -Nu kör vi!

Eller föresten. Jag sparar den där klämkäcka energin tills imorgon. Klockan 12. Kom ut till Tullinge och heja vettja!

3 kommentarer:

Moa sa...

Ajaja Coachen! Det där blåmärket gör ont att bara titta på! Visserligen är du tusen gånger segare och starkare än mig men jag lovar att ta dig på ryggen om skorna eller andra reservdelar pajar ihop:)
Nu kör vi!!!

Mikael Björk sa...

Jag kommer och hejar. Ingen egen löpning för här härjar en förkylning...

Camilla sa...

Aha! Jag trodde att du skulle stå över Tjurruset. Nu blev jag glatt överraskad! Ser fram emot att bli lerig tillsammans imorgon!