Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 4 juli 2009

Born 4th of July!

Det var hektiskt på Ultraförlossningen idag!

Förra året när jag gjorde min ultradebut på Hornstull-Järna var det 25 startande. Idag var det 75. SJUTTIOFEM!

Vi delade in oss i 3 fartgrupper där jag och Tone ansvarade för mellangruppen. Löpning i 6:30 -tempo. Vi var 23 i vår grupp, sen tillkom någon under tiden och någon hoppade av - men vi fick med oss 20 stycken hela vägen till Järna. 55 kilometer och 700meter! En efter en satte distansrekord. Den första gruppen, med snabbfotingar, hade 17 avslutande. Hur många som kom i mål av den sista gruppen vet jag inte - men jag har kollat upp så mina nmt-vänner kom med allihop vilket de gjorde! Längre inlägg med bilder kommer imorgon.

Grattis UltraSverige - idag har det fötts många vackra ultralöpare!

10 kommentarer:

Anonym sa...

TACK för en rolig dag och trevligt sällskap!!!
Som jag sa i Hornstull så var det DU genom dina inspirerande berättelser som fick mig att prova på ultralöpning, och det var ju riktigt KUL :-) Ultra-Sverige har en riktigt bra ambassadör i dig.
/Kalle, nyförlöst.

Snorkfröken S sa...

Låter så grymt härligt! Och du är en sån ultra-inspiration!

Fredrika sa...

Världens bästa UltraMia! Räknade just ihop det till 20 från partygruppen också. Helt fantastiskt, fattar du vad många som tog sig till mål!! Yeeehhaaaa!!!

Maria sa...

Gött mos!

Avis avis avis, slapp ni regnet som öste ner från himlen, trodde han där uppe hade diaré eller något!

Spana gärna in mina fina bilder från min dag i rabatten.....inte fullt lika kul som det hade varit att springa med er, men jag är snart på G: i morgon klämmer jag 3 km (andra gången) och fortfarande inga känningar i den inflammerade senan :o) :o)

Andréa sa...

Låter så himla kul!! Jag vill, jag vill, jag vill!! Får väl ordna ett eget sånt event kanske :)

MarathonMia sa...

Kalle: :D Gillade du det? Till och med jag blev ju tyst på slutet de sista kilometrarna - där det krävs pannben och vilja. Löparens lilla inåtgående fight... vackert.

Snorkis: Och du är en ultra-raket. Jag skryter som fasiken över din bragd i Trollhättan - hoppas du inte tar illa upp!

Fredrika: Vet du hur stor du är? Jag saknar ord.

Maria: Var Sak Har Sin Tid. Ta det lugners så är du på G snart igen. Snygg trädgård ;) nu blir väl grannarna avundsjuka!

Andréa: Nästa år lägger du din första semesterhelg i Stockholm - ultrafamiljen är stor och det finns massor av sängplatser! Come join!

Magdalena sa...

Vilken prestation! Och så har ni hadt så kul!

Carina sa...

Heja Mia, helg efter helg och du bara imponerar!!

Snabba fötter sa...

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag är nog lite avis. Men säg inget så andra hör det!

MarathonMia sa...

Magdalena: Det var så många som imponerade - helt fantastiskt!

Carina: Ja - men nu blir det lugnt på distanserna i några veckor!

SnabbaFötter: My lips are sealed :)