Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 6 oktober 2008

MarathonMia goes Kylskåp

Dags att testa formen på BodyJam

Min kropp var inte överens med musiken, jag var stel* och körde min egen typ av robotdans. Kul hade jag i alla fall - LillaDuktig rockade loss och var bäst som vanligt. Ja, hon kan verkligen konsten att dansa och se glad ut samtidigt. Själv räknar jag högt takter för att inte komma bort mig för mycket. Ett, två, tre, fyyyyr - axel-knäpp, axel-knäpp, tjoff, tjoff - dubbelsteg.

Nu ska jag iväg och övningsköra med sonen och se till att få lite hjälp att knöla in en gammal sekretär i vår bil. Kan gå lika smidigt som min dans... men hur var det nu - jag gillade ju utmaningar!

*) Jag trodde jag var en smidig löpare som ser så där härligt graciös ut. Som på film. Och reklam. Men jag skyller på att mina Brolinlår egentligen är formade för explosiv fotboll. Eller nåt. För fotboll är liksom inte min grej. Att spela alltså.

1 kommentar:

Lilla Duktig sa...

Lyssna inte på henne!
Hon var mjuk och följsam som bara den! Hon är ju *trumvirvel* Världens Bästa Mia som klarar av allt!
Hurra!