Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 17 oktober 2008

Full i Gladpack!

Eller nykter inplastad?

Igår körde vi allmän styrketräning på IF Linnéa, det blev ett grymt socialt pass med mycket skratt och massor av tips inför morgondagens terränglöpning. Men - det handlar ju bara om 10k. Det är inte det rätta loppet för att persa på milen - utan mer ett äventyr.

Vi är nu 4 tjejer från klubben som ställer upp.

Jag skojade om att jag skulle rulla in mig i Gladpack... och skämta om sånt ska man tydligen inte. För idag har jag grym träningsvärk i rygg, mage och höfter (eller snarare ridbyxlåren) så det känns som jag är inlindad i just Gladpack.

Full i Gladpack var nog mer en felsägning för mig, för festandet lyser med sin frånvaro. Inte särskilt mycket vindrickande eller ett ynka glas champagne på... ett tag. Jag pratade precis med en kollega från London som varit ute och partajat igår och kände sig helt väck idag - när gjorde jag det senast? Ingenting jag längtar efter, men ett glas rött eller två blir det allt på lördag efter loppet!

Nu ska jag ut och köra backintervaller med Sussie!

9 kommentarer:

farsan sa...

Du har tydligen nått den sista nivån i träningsnörderiet - "Gunde Svan-leveln". Där utesluts just alkohol och allt annat som vi normala belönar oss med. Allt i resultatlistans namn. Som tur är så finns det avprogammering för sånt. Anmäl dig genast.

Nix sa...

Asch

Jag hoppades på bilder ;)

Anna (Orka mera) sa...

Det är rätt, skräm bort träningsvärken med ett ordentligt backpass! Och funkar inte det så kanske ett glas rödvin bedövar smärtan? Fast ingen träningsvärk i världen kan vara värre en mitt vaccinationsstick i armen. Mina barn fick hålla mig i handen så ont det gjorde :(

Anonym sa...

Lycka till i morgon. Jag själv har tvingats att stå över pga ett dåligt knä, men jag hoppas att det blir riktigt lerigt och blött.

Lilla Duktig sa...

Va? Lördag?
Men komigen - jag trodde det var på söndag. F**k.

MarathonMia sa...

Jogga99: Jag springer genast till Systemet för att bunkra upp - vill inte bli Gunde.

Nix: Jag önskar så att jag kunde ta med kameran... Det blir före och efterbilder i alla fall :-)

anna: Ouuuuj. Jag avskyr sprutor. Skulle förmodligen bli sjukskriven en vecka innan och en efter...

Roffe: Välkommen hit! Tråkigt att knät krånglar - inte optimalt vid geggarejs.

LillaDuktig: Meh - vi ska väl köra BodyPump på söndag?

Anonym sa...

Va? Ska du inte persa på milen igen. Nu blir jag besviken. Det är ju bara lite terräng! :-D

Lycka till och kör så det stänker!!

Anonym sa...

Lycka till i morgon!! :) * kram *

Anonym sa...

Lycka till imorgon! Själv så kommer jag och Sophia gå till dansen det blir nog lagom för min träningsverk.

Håll benen igång så inte leran tar dig!
Kram!