Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 24 maj 2008

Igår vann jag VM!

VM i flax - eller VM i shopping!

Maken och jag gjorde stan igår. Big time. Eftersom det var vilodag från snabb löpning, blev det träning på att snabbt dra upp VISA-kortet. Jag vann alla kategorier. Hittade tre par skor som inte var träningspjuck. Två av dem på REA - trots att det var sommarskor. Fick ned båda paren till 99:- styck på Nilson. *glad gubbe*
Snitslade mig ner till Scorett och köpte ett par skor till fullt pris. Helt ok för det var ett planerat inköp. *stor glad gubbe*

Vidare till Urban Outfitters. Hittade en kort skinnjacka som kostat 1380:-, nu reades den för 699:- ... när jag kom ner till kassan och försökte pruta på en liten söm som gått upp, sa hon - "Den gick bara in i kassan för Sextionio kronor, Mange kan det stämma?", Myndiga Mange med stora afrot säger (med tankarna någon helt annanstans och ser knappt vad det är min kassörska frågar om) "Ja, det stämmer..."

Jag betalar snabbt 69:- för min skinnjacka och går glatt därifrån. *megaglad, gigantiskt knasigt glad, lycklig gubbe*

Jag hann med lite inköp av smycken och annat onödigt... Kvällen avslutades med restaurangbesök för mig, mannen och son Alex. Jag iförd nya skor, skinnjacka och ett grymt belåtet leende på läpparna.

Att träna till maraton är inte så pjåkigt ändå: Jag har tajtat upp kroppen så jackan sitter snyggt, sparar pengar på att ha en vit månad i maj (om man inte går in på Runners Store...) och istället för att träna hela tiden kan jag använda vilodagen att shoppa på. Me like.

9 kommentarer:

Masse sa...

Lyllo... Men visst är det kul att göra klipp...

Löpning & Livet sa...

Det var ingen dålig rabatt! :D

Katarina M-I sa...

Shit, vilket klipp du gjorde på jackan!!!

Karin sa...

Snacka om att fynda! :-) Jag anar att jag kommer att möta en mega-glad Mia på tisdag :-D

Anonym sa...

69 kronor???? Vilket flyt! Nu har du ju råd att köpa en massa till kul för de 630 kronorna du "tjänade". (fast sånt där logiskt fattar aldrig min man...)

MarathonMia sa...

Masse: Få förunnat :-)

Andréa: Toppenrabatt - mera mera mera!

Cykelmygga: Eller hur! Och jag stod först och velade...ska jag verkligen spendera 699 kronor på en jacka nu....

Karin: hahaha - något gladare än vanligt... och kanske Mega-sprallig, för då är det ruskigt nära maraton...

Anna: Helt sant - kan jag köpa något på Runners för 630:- då? ;-)

Karin sa...

Hahaha, vilken flax!! Jag var också i stan och shoppade igår (behövde lite nya snygga kläder till nya jobbet). Fan det var ju nästan jobbigare än o träna...uscha. ;)

MarathonMia sa...

Nike: stämmer! min arbetsplats är med i en stegräkningstävling och jag fick ihop 19000 steg. Utan träning. Med shopping.

Magda Gad sa...

Shopping = uthållighetsträning inom alla områden. Det värsta är när man lägger ner all den där energin och ändå inte hittar nåt. Så snacka om dubbelbonus att hitta den där jackan, sjukt snygg!