Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 3 maj 2008

Två klämdagar

Igår var det klämdag och jag skulle egentligen vara ledig. Men jobbet gnagde i drömmarna så jag åkte till kontret och jobbade några timmar. Eftermiddagen spenderade jag på Moderna Muséet med Cia, med efterföljande sen lunch. Den mil jag skjutit fram till fredagen sprangs alltså inte. Jag ägnade mig åt annat.

Idag blir det en Kläm-in-allt-på-en-gång-dag! Jag har precis sprungit en mil på 52:52. Frågade om maken ville följa med men han avböjde (ville äta frukost). På något sätt måste jag ha inspirerat honom för jag mötte honom vid Karlbergskanalen iförd joggingbyxor och löpardojjor i motsatt riktning för en stund sedan när jag var nästan hemma. Med kliv likt en skenande älg kutade han emot mig. Kanske var det bara en promenad och han fick tokryck när han såg mig komma kutande fokuserad på Lenny Kravitz? Tänk den som hade såna långa, smäckra löparben... Nu väntar dusch och frukost. Sen bär det av till gymmet för att träffa Lilla Duktig och träna Core och BodyJam.

Eftermiddagen bjuder på Meze-kok i mitt kök tillsammans med svägerskan Mia-kopia och Disco-Amina. Hela kylen och min köksbänk är fylld av härliga råvaror som ska bli smakrika rätter, guckor och blandningar. Dessa ska med våra familjer avnjutas i Rålambshovsparken. En riktigt härlig Gör-allt-på-en-gån-dag. Med kläm i.

6 kommentarer:

Karin sa...

Jag skippade också fredagsjoggen, nu väntar lördagsjogg efter lördagsjobb...
Klart du inspirerade maken, du ÄR en inspirationskälla! :-) Ha en underbar lördagskväll så ses vi imorgon kl 17! Ska vi ha sällskap från Stadshuset till Krillan?

MarathonMia sa...

Ja tack gärna! Halv fem vid Stadshuset? Ser fram emot lite löpsällskap! Hoppas att du orkade joggen efter jobbet, kan bli trögt att peta in ibland.

Karin sa...

Det blir toppen! Ska bli så kul :-) Och det var jätteskönt att springa efter jobbet idag, ska bli lika skönt imorgon! (Idag är jag bara allmänt trött tror jag...)

Anonym sa...

I agree with Karin, you are an inspiration to us all. Listen to this, I went out jogging yesterday along the river Limehouse Cut, and realized that I don't live far from the Thames river ;-))) It only took me 9 months. My cheap pedometer showed that I had run 5, km ;-) I just had to tell you!!! Go Mia and Go Dia ;-)

MarathonMia sa...

Härligt tjejen! Nu visade det sig att Oliver bara promenerade...och satte av i galopp just när han såg mig. Undrar om han ville springa FRÅN mig?

Puma sa...

Hallå! Hoppas Krillanintervallerna går bra. Kändes inte riktigt rätt att rusa från lugn yoga till skenande intervaller i eftermiddags men nu ångrar jag mig lite eftersom jag längtar efter en maxpulstopp. Ska bli kul att läsa om intervallerna sedan däremot. Får bli som plåster på såren... :-)