Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 20 maj 2008

20 maj - Den officiella "Löparkärleksdagen"

Vi löparnördar behöver ju bekräftelse då och då. Den mesta bekräftelsen kan man ju få via likasinnade, framförallt via bloggar. Eller från de allra närmaste och kära.

När det känns extra tungt på ett långpass eller ett tufft intervallpass brukar det fladdra förbi en hel del tacksamma tankar åt vänner och familj som står ut med en löparnörd, och allt som hör därtill. Med Masses inlägg som grund - har vi löparnördar, tillika bloggare utsett den 20 maj till den officiella "Löparkärleksdagen"! Sprid ryktet, sprid kärlek och var så där hurtigt lyckliga idag!

Jag kommer på något sätt att notifiera alla som stöttar mig i min löpning under dagen!

pssst. 11 dagar kvar.

6 kommentarer:

Karin sa...

Du ska få en stor kram för att du är en härlig inspirationskälla, en "sister-in-crime" och en snabbfoting. Och för champagnen på ÖIP om 11 dagar :-)

Anonym sa...

From London, a big e-kiss and a big e-hug for being the woman you are ;-) Love you Girl. You know I will be with you on the big day!!! Go Mia Go Mia!!

gullfot sa...

Det var en fantastisk idé Mia! Jag har spritt kärlek omkring mig så mycket jag kunnat. Alla blir jätteglada. Skall bli intressant att se om traditionen står sig! Vad är det man säger, det krävs hundra apor... :-)

MarathonMia sa...

Karin, Sister S, Fredrika: Livet är bra härligt - det finns alltid saker att fira!

gullfot sa...

Fler som nappade: http://www.teamfakta.se
:-)

Magda Gad sa...

Love is in the air

:-D