Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 28 maj 2010

Tortyr! Som jag älskar.

kanske har jag ett konstigt drag. Vill ju både och, inte antingen eller. Njuter lite av tortyren jag utsätts för.

Är inne i en intensiv arbetsperiod där eventen avlöser varandra och jag ska försöka hålla en miljard saker i skallen... och hinna träna. Och umgås med vänner. Och tydligen vila.

Chippar lite efter andan efter att ha haft 4 event på 3 dagar, varav ett var torterande nog på Bosön. Fixade till slipsen...
äsch! Det har jag ju ingen. Men det kändes groteskt att klippetiklappra förbi den här skylten i högklackat.


Promenerade förbi träningsklädda människor på väg till konferensdelen där IT Forumet skulle hållas. Och tortyren var att inte få byta om och träna med dem. Men lite vila skadar nog inte. Och det bästa som finns är ju att längta. Längta till nästa träningspass.

Just nu längtar jag efter Stockholm Marathon.

4 kommentarer:

Carina sa...

Jag med!! Längtar efter nästa helg alltså!! Ska bli såå kul :-)

Löpning & Livet sa...

Jag längtar också till sm.. fast ändå itne :) skräckblandad förtjusning..

Anonym sa...

Hej Mia,
tack för en mycket inspirerande blogg som jag läser flera gånger varje dag. Det gäller ju att inte missa några av dina härliga uppdateringar.
Jag undrar om du kunde skriva ett inlägg om pannbensbyggande? JAg springer nämligen själv, dock inte i samma mängd som du, men har ett problem. Det är att jag stannar upp när det tar emot fast jag egentligen vet att jag KAN. Men om benen är tunga, eller om jag känner mig lite lite trött....då stannar jag fast jag egentligen inte vill...Låter väl helknäppt i dina öron men så är det. Ett inlägg om pannbensbyggande är alltså ett önskemål från en liten lat löpare som jag.
Hälsningar
Karin

Helena sa...

Till och med jag börjar längta trots att jag är långt ifrån den önskade formen :) Bara vetskapen om hur många härliga Linnéaiter som ska springa gör att jag verkligen ser fram emot detta lopp, värsta folkfesten liksom ;) Härligt det var att snacka lite i tisdags, puss på dig! det ska bli kul att följa dig på lördag, pb så det stänker om det misstänker jag! ;)