Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 3 maj 2010

Pappa Putte LK

Här är han! Den gemensamma nämnaren för syskonutmaningen nästa helg! Låt mig presentera Pappa Putte (som finns på bild på våra orange tröjor som vi springer i):Ålder: aldrig för gammal
Yrke: Egen företagare
Styrkor: Ser möjligheter i allt, är en sann problemlösare och en hejare på att snickra möbler, laga mat, bokföra, driva upp plantor, spela på hästar, driva företag, byta däck, chefa, byta branscher, ställa upp för andra, effektivisera...
Svagheter: Ligger bakom den där extrema svankryggen som några av barnen fått ärva... den som lätt ger lite ryggskott och tajt hamstring. Han kan dessutom inte sjunga - så hejarsångerna kanske uteblir?
Status i år: Har opererat diskarna i ryggen två gånger och det är väl det enda som håller honom ifrån att starta och delta. Han hejar och ser till att vi sköter oss - vilket är ett tufft arbete.

5 kommentarer:

Fredrika sa...

Någon har visst inte bara ärvt svanken utan även blicken! :)

Lite kul, första gången jag såg dig Mia var det just i Pappa Putte-tröja på KR. Shit vilket kul gäng, och vilken cool brud, tänkte jag då!

Anonym sa...

OJJJ, sjukt lik dig :D

MarathonMia sa...

Fredrika: jag kommer också ihåg!! Du hade löparkjol :D och gav Lillebror salttabletter när han fick kramp vid norr mälarstrand :) och därmed kunde stappla in som sisteman över mållinjen!

Anonym: Jag vet!! Han gör allt för att se ut som mig ;)

Ann-Sofi sa...

Du har en väldigt inspirerande blogg, som jag ofta läser! Den är rolig och får mig att inspireras än mer i min löparträning. Men hur hinner du allt??

MarathonMia sa...

Ann-Sofi: Jag är sjukt effektiv och tänker att "Tid är det enda som vi säkert får ny av!" ;)

För mig handlar det om prioriteringar, att jag har myror i brallan och att jag är sjukt nyfiken på att upptäcka och uppleva nya saker. Passar in i livet just nu helt enkelt.