Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 9 juni 2009

Two down - one to go

Japp - 3 löpturer i rad får kännas skit - men inte fler.

Körde 5 km i Amsterdam på sega ben och omotiverat sinne. Njöt istället av utsikten på kanalen, de pittoreska husen i området och tanken på att få äta en mysmiddag med min dotter och hennes kompis. Andra rena löprundan efter maran, med den tredje kommer vändningen!

P.S Saknar helt stortånagel på höger fot, vilket spolierar de skyhöga klackarna med liten öppen tå på festen på lördag efter 6,8 mils löpning. Shit va!?

7 kommentarer:

Magdalena sa...

Finns det inga fake tå-naglar??? Borde finnas på någon löparshop på nätet tycker man!

Maria sa...

Du sprang väl i trällor på fötterna, en tullpan i munnen och med en båt på ryggen? Det är vad jag minns av Amsterdam (för hundra år sedan typ!). Då förstår jag att nageln rök, trällor är inte bra att springa i.......

Gött mos! (har de inte heller i Holland).

Anonym sa...

"Sur les pointes"
Prima Mia Ballerina, jag tycker absolut(a) att du ska avstå från den mest extrema formen av asfaltbalett den närmsta tiden.
(eller skaffa för ändamålet lämpligare skor)
/K.

Anonym sa...

Tredje löpturen efter maran går som en dans. Testade igår. Mums!
Är det någonstans i världen det borde finnas löstånaglar är det väl i Amsterdam (med tanke på träskorna). Testat någon av "butikerna" med röda lysrör?

Elin sa...

Såklart vändningen kommer efter de tredje passet. På lördag kommer du tycker det är härligt att springa igen :-)

gullfot sa...

Du behöver helt enkelt springa Jättelångt.

Och även om du inte har några naglar kvar, så kommer du att vara vackrast på festen. Sådeså.

MarathonMia sa...

Magdalena: Oh herregott - jag drömde om att jag hade löstånaglar, men att jag svettades så mycket om stortn att jag fick klistra på en rödmålad nagel och de andra hade fransk manikyr....För att slippa sån ångest blir det tågömda skor.

Maria: Aha - det förklarar saken! Nu hajjar jag varför det gör lite ont i hälen också, dålig dämpning på de där trällorna.

Kalle: Skor is the shit liksom. Vi löpning ska de knappt kännas, men när det är party - då jäklaranåda får det klämma överallt - bara det är snyggt!

Bureborn: skönt att höra - då spar jag min tredje vända till imorgon så att lördagen blir klimax!

Elin: Löpningen på lördag kommer att vara alldeles, alldeles underbar - ser fram emot den lilla sightseeingturen :)

Frdrika: Din smickrare där! Nej - jag har inte anmält mig till GAX... och jag tror precis som du att jag behöver springa jättelångt.