Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 15 juni 2009

Jättelångt i bilder, och lite fakta.Distans: 69,79 (Garmin, ej Sport Tracks) PB!!
Sträcka: Grisslehamn - Norrtälje
Medelpuls: 146 (172)
Totaltid: 8:20:41
Snittid: 7:10/km (inkl depåstopp)
Arrangörernas bilder hittar du här.

13 kommentarer:

Staffan sa...

Underbara bilder
Underbara minnen
Underbar löpning
Underbar terräng
Underbar support (Evelina)
Underbart sällskap
Underbart väder
Underbar Mia och Zebban

/S

sara sa...

jäklarns vad fort ni springer. och nä - jag är inte ironisk!! (jag kunde skrivit "jäklarns vad långt ni springer" men nä, distansen gjorde mig inte alls förvånad) finns det inget stopp på dig mia? tur är väl det!

Karin sa...

Vilken grym födelsedag Mia! Du är helt otrolig =) Du har grymt bra smak i födelsedagsaktiviteter! Ser så kul ut!

Magdalena sa...

Fantastiska bilder. Jag älskar bilden på dig i farten med sudd i periferin, arrangörens! Riktig fart-Mia! Dina flätor var ju inte så krulliga på målbilderna? Hur mycket kortare blev de? Hur blev festen? Grattis till PB!

Line sa...

Hei! Har nettopp begynt å følge bloggen din - inspirerende:) Det ene bildet med alle skoene - hva heter og evt hvor kan man skaffe slike "sokker" som festes på skoene for å hindre buskas og småkryp i å komme oppi skoen? Kan ikke si å ha sett slike her i Norge....

jumper sa...

Alltid lika djävla glada! Man kan nästan luras att tro att ultralöpning skulle vara något kul?

Tänkte liksom Line fråga vad det är för konstigt ni har på fötterna?

Trail.st sa...

Fina bilder. Jag fattar inte hur ni klarar såna sträckor, så impad, håller mig nog till mina millopp även om jag är lite avis på er som klarar längre sträckor.

MarathonMia sa...

Staffan: Håller med

Sara: Jag tycker också att det var snabbt för att vara obanat på sina ställen. Men de flesta som springer kortare distanser fnyser ju åt tiderna.

Karin: Ja - helt i din smak va? :)

Magdalena:Regnet tyngde nog ner flätorna ...

Line och Jumper: Googla Dirty Girl Gaiters. beställes från USA. förhindrar grus i dojjan och är supercoola!

Piratfarsan: Jag är inte ute efter fart - jag vill ha distans. :)

jumper sa...

Finns det "Dirty Boy Gaiters" i diskret mörkgrönt? Vem vill springa med sånt där krims-krams på fötterna.

Riktiga löpare bangar för övrigt inte för lite skräp i dojan. Småsten lirkar man fram så att de lägger sig mellan tårna. När det blir fullt efter ett par mil får man tömma skon. Ville bara säga det!

Charlotta S sa...

Hej! Vad läskigt jag visste inte att du hade en blogg...ville bara tacka för i lördags och jag tycker du var jätteduktig!

Själv skäms jag för mitt gråtande men alltså, jag trodde ju aldrig jag skulle komma fram till målet. Och då skulle mina barn bli väldigt ledsna...aldrig har jag heller sprungit så mycket fel och så galet i mitt liv!
Men loppet var amazing! Lovely!

Nu skall jag åka och titta på Parloppet med några kompisar. Vi kanske syns där ikväll;-)

(Underbara bilder du tagit!!!)

Födelsedagskram i efterskott!!!

MarathonMia sa...

Jumper - jag testade att samla grusen mellan tårna under Skövde 6-timmars - det blev omvända klackskor till slut - vid 38 varvet fanns det liksom inte mer plats. Det finns ju alltid damasker och galoscher du kan köra med om våra gaiters är lite för tuffa för en Jumper ;)

Charlotta: Vi var lite oroliga där ett tag - att du var energilös och inte fyllt på ordentligt. Tur att dina barn fick träffa dig igen ;) Jag har i och för sig aldrig hört talas om svinn på lopp...

Charlotta S sa...

Hi hi:-) jag suktade lite efter er depåbil när jag såg den!
Hoppas att dina och mina barn aldrig råkar ut för "svinn på lopp". Lät scary:-)

Carina sa...

Härliga bilder. Man blir lite sugen på att springa, lite kul med terräng!! Nästa år så kanske man fått in sträckan i kroppen så man kan haka på på något liknande. Men börjar nog med att försöka ta mig till Järna den 4 juli.

Grattis igen, till lopp och fösledagen!!!

Kram