Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 24 juni 2009

Ångest

Ni vet sån där ångest man kan ha när man sagt något som inte riktigt stämmer.Nu har jag det. För i förra inlägget kallade jag de som ska springa Ultra för motståndare. Och i ultra är det inte på det viset. Där är det mer Mot Samma Mål som gäller. I alla fall för mig. Det är gemenskap och sammanhållning snarare än konkurrens och tävlan. Här delas tips och idéer med av, vi beundrar de som kommit långt. Här planeras, tränas och uppskattas. I ultran hjälper vi varandra.Såååå - på lördag har jag ju bara en massa härliga medlöpare att möta! Love. peace and understanding.

(jag skrev detta 26 minuter efter att ha publicerat det förra - och Kalle kommenterade och hade sååå rätt! Men jag var tvungen att jobba och jogga lite emellan publiceringarna)

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vi som följer din blogg dagligen förstod nog att det var så du menade (åtminstone jag). I helgen ska vi peppa och pusha varann! Och ha 12 timmars quality time tillsammans!

Magdalena sa...

MiM= Mia i mål! Lycka till på lördag!

Le Raf sa...

Lycka till på lördag. Det kommer att gå bra som vanligt.
Jag har börjat följa din blogg och den härlig energi du skapar.

Anonym sa...

Klart ni är en enda stor, och underbart, galen gemenskap!
Men nog måtte det väl ändå finnas en liten tävlingsjävel i fler än dig? För hon sitter där bakom ditt pannben, även om du självklart stöttar och peppar alla som strävar mot samma mål. Du vore inte Mia annars!

Anonym sa...

SLUTA HA ÅNGEST!!!
Vi förstod att du skämtade och det var nog ingen som trodde du menade allvar. INTE ens jag som ställde frågan(innan du hade kommit med en dementi). Jag försökte som vanligt bara skoja till det lite.
Jag lovar att i fortättningen vara lite mer seriös i mina kommentarer.
/kalle.

Ps. jag tror för övrigt att INTE din strategi skulle ge önskad effekt. Med start kl.22.00 och Alcazar i högtalarna (+din sång) så skulle nog dina motst.. ,förlåt medlöpare följa den mest hörda uppmaningen som skulle ljuda i sommarnatten: "STAY THE NIGHT" och INTE lämna eller bryta tävlingen.
Ooops! så länge höll löftet om skämtfria kommentarer hi hi hi:-D
Ds.

Lena sa...

Vill du ha lite sällskap? Kanske sådär på söndagsmorgonen?

MarathonMia sa...

Snorkis: Såklart... puh!

Magdalena: Eftersom banan är 1150 meter lång så kommer jag att passera mål typ 70 gånger!

Le Raf: Kuuuul! Tackar så mycket för pepp och fina ord.

Bureborn: Tävling är ju tävling... men ändå. ;)

Kalle: Sluta inte! Det var så kul bara att du liksom slog huvudet på spiken sådär... :D

Lena: Jaaaaaa tack! Knäskydd på med risk för krypning sista varven :D