Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 22 april 2009

Nerpetad från listan!!!!

Hur gick det till?

Plötsligt är jag inte den 20:e bästa tjejen i 6-timmarssammanhang! Jag har blivit nerpetad. Mellan den 14 mars och 4 april var jag i alla fall en liten skräll i ultrasammanhang. Nu finns det två saker att göra...

1. Anmäla mig till 6-timmars i Trollhättan i slutet av juni och ta mig tillbaka på listan... (spannet går från 60 710 - 73 135 (jag hade 60 640))

eller

2. Anmäla mig till 12-timmars i Trollhättan och skrälla på ny lista, ny tid och ny distans! (spannet går från 65 059 - 121 140)


Vad tycker ni?

*********************************************************

25 kommentarer:

Annika A sa...

12-timmars kan du ju göra grym skräll på i det tidsspannet. 12-timmars får min röst!

K3n sa...

6-timmars! Då kan jag pacea...

MarathonMia sa...

Annika: Lite inne på samma tanke!

Ken: Om du inte springer fel ja.... :)

K3n sa...

hahaha förhoppningsvis hittar jag tillbaka på den ofantligt svår orienterade sträckan på 1150 m när det är ljust

Anonym sa...

Det vore INGEN skräll om du tog dig in på 20 bästa listan på 12-timmars.Om du håller samma tempo som i Skövde(fast du håller nog lägre på 12-timmars) så har du ju
som jag förstår 6 tim. på dig att
springa 5 km!.Antingen satsa på 10 bästa listan på 12-tim. eller ta tillbaka din plats på 6-timmars!
Jag röstar på 6-timmars./kalle

Snorkkis sa...

Kör det som känns roligare - och det som magkänslan säger!

Fredrika sa...

Okej baby, u got m@il!

Anonym sa...

Kör båda =)

Louise sa...

Du ska helt klart återerövra din plats på 6-timmarslistan. Den är ju din:)

Maria sa...

6 timmars för då kan du vara min hare, fast jag tappar nog bort dig efter ett varv eftersom du är mycket snabbare, men du kan ju alltid inspirera som du brukar göra.

Nu dör jag utav att inte kunna träna, förbannade kagge.....när ska jag få träffa er hurtbullar i Linnéa igen.....fast jag inte känner många så saknar jag det!

Magdalena sa...

Trollhättan??? Runes hemstad, ja, nästan. Klart du ska skrälla på 12 timmars!

Träningsglädje för fan! sa...

12-timmars!!! (för den vill jag nog också springa)

MarathonMia sa...

Kalle: Självklart skulle jag ju försöka mig på en finare placering på 12-timmars... men ändå - pallar jag?

Snorkfröken: Min magkänsla är inte som andras magkänslor - den säger både och. :(

Fredrika: Jaaaaa - det var en lång kommentar. Som besvarades med ett lika långt svar i mailen :)

Anonym: Vore jag lite tokig skulle jag inte tveka. Problemet är att det bara är 6 timmars vila emellan och 12-timmars går nattetid. JAg har lite svårt att somna...

Louise: En värdefull poäng. jag överväger....

Maria: Även om jag tar 12-timmars så är jag ju närvarande och peppar dig på 6-timmars. IF Linnéa framkallar stark abstinens - välkommen i gänget.

Magdalena: Ja Runes hemstad. Jag önskar att jag kunde tillbedja honom (Ultraguden Rune) och få svar på vilket jag ska välja... skräll är najs.

Träningsglädje utav bara h-lvete!: DET kallar jag party. Ambivalent är mitt mellan-namn idag.

Evelina sa...

Jag är lite ambivalent som du. Tur att jag inte ska fatta det här beslutet åt dig. Då hade det varken blivit hackat eller malet.

gullfot sa...

Fasiken, nu har du fått mig sugen på tolvtimmars också. Det var ju inte meningen! Natträning is good for me nu när det drar ihop sig till GAX... hm...

Zebban sa...

Jag vet att du kan skrälla på båda distanserna. 6-timmars har du ju gjort och på en flack bana kan du garanterat göra ett otroligt bra resultat. 12-timmars är ju nytt, spännande och utmanande, dvs lite mer din stil. Det lutar åt 12-timmars tycker jag! Synd att jag inte kan vara med!

K3n sa...

Förrästen så hade jag missuppfattat det hela så att 6timmars börjar kl 10 på dagen efter...tror jag...Det låter ju logiskt att alla går i mål samtidigt. Börja med 6 timmars sen kan du öka upp till 12 är min röst...bättre koncentrera sig på en sak först...Sen är jag lite sugen att pace:a upp dig i topplistan...kan man ju ha det som en merit...

MarathonMia sa...

Evelina: Jag vill allt på en gång... "Snälla RuneGuden - tell me what to do...."

Fredrika: Jahaja, därserman. Vi lockar och drar i varandra... lite nattlöpning har man ju inte dött av. Dessutom läste jag intervjuen med Emelie på ultradistans.se - ingen fara alltså att testa längre lopp...

Zebban: Ja det blir tråkigt att du inte är med - har ju börjat vänja mig vid att ha dig pratandes vid min sida i ultrasammanhang :)

Ken: Men det går ju inte att köra båda på samma tävling eftersom 12-timmars slutar när 6-timmars börjar. Men är det inte lite fegt att ta den kortaste tiden på dagtid...? :) Lite mer utmaning med nattlöp.

Magdalena sa...

Har du bestämt dig? Singla slant vet ja! ;o)
Annars: revansch på 6-timmars!
12-timmars hinner du säkert med annan gång, allt har sin tid.

Maria sa...

Mia!

Måste få reda på när vi ska åka till Trollhättan (måste söka semester om det är så att vi åker på fredagen innan kl. 17.00)

Du kan väl höra av dig om/när du vet - tider är ovesäntligt om vi åker efter 17 på fredagen, åker vi däremot på morgonen så kan du la maila till mig på litenisak@gmail.com

Tack på förhand!
Springsugen å in i norden!!!!

K3n sa...

Det var nog kortslutning där uppe....

Tildo sa...

Men lilla flicka, kom igen! Om du inte ens kan bestämma det själv, hur ska det då kunna bli något av dig. Vi ultra-babes vet vad vi vill och sitter inte och velar.

Lilla Duktig sa...

BÅDA!
Du är galen nog.

MarathonMia sa...

Magdalena: jag överväger....

Maria: Vi åker förmodligen på torsdag kväll...
se till att bli frisk nu!

Ken: Där också...?

Tildo: Vill du bli min vän?

LillaDuktig: Galen... per definition?

Tildo sa...

Vill du bli min?