Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 24 april 2009

Jag undrar....

...och jag funderar....


...på hur mina flätor kommer att se ut efter ett 12-timmarslopp, när de ser ut så här efter 53 kilometer...

... och tänk om fåglarna i Trollhättan tror att det är ett bo som de kan slå sig ner i!

10 kommentarer:

farsan sa...

Varför ska du dra runt på den där extravikten i 12 timmar, undrar jag?

gullfot sa...

Vem vet, de kanske rullar ihop sig till typ Gretchenkringlor! :-)

Snorkkis sa...

Du är så söt med dina flätor :)

Tänkte faktiskt testa Hornstull-Järna. Verkar hur kul som helst! Och är också grymt sugen på Trollhättan, men 6 timmars då kanske.

Evelina sa...

Jag hoppas på att de ställer sig rakt ut så du ser ut som Pippi! Men jag undrar ju och funderar också - har du anmält dig?

Anonym sa...

Eller som prinsessan Leias kringlor. Inklusive Kraften.

Maria sa...

Jag kan erbjuda mig att hänga i dem när du varvar mig gång på gång i Trollhättan , då jag har en perfekt längd för det och jag inte behöver böja mig eller stäcka mig så blir det en mycket naturligt rörelse(du kommer inte att märka att jag hänger där...... :o) fast risken är nog att jag åker dit för fusk om jag hänger där allt för ofta och länge :o)

Men det tåls att tänka på eller hur? ;o)

Anonym sa...

Släpp ut håret och spring(rid) över ängarna likt Lady Godiva-
DET ÄR VÅR!!!
(du slipper att vara naken);-)
I Trollhättan kan du stoppa in barret i fulkepsen från Sthlm- maran-08 ha ha :-)
/kalle.

MarathonMia sa...

Farsan: Det är mitt sista vapen i viktminskningsstriden. Om jag inte når mitt mål veckan innan maran så ryker håret!

Fredrika: Det är inte helt osannolikt

Snorkis: Bra där!Klart du ska haka på. Hojta till om du vill ha skjuts och logi :)

Evelina: Jag svettas ju bara genom flätorna. Om de ställer sig rakt ut blir det som en trädgårdsslang, stackars medlöpare :) . Eller förresten, jag svettas inte - jag glänser. Angående anmälan... så nej, nån gång under veckan ska jag slå till på det ena eller andra.

Bureborn: Åhhhh - den kraften ska jag börja samla på mig och så ska jag springa runt och leka Star Wars, det är ju hur kul som helst!

Maria: Vilken toppenidé! Det kör vi på. Ultralöpare brukar ju springa omkring med ryggsäck, du kan ju klä ut dig till en och hänga där i mina flätor något varv då och då och vila dina ben. Ingen kommer märka något!

Kalle: SÅ där vackert som i filmerna. Jag ser det framför mig, hur mitt långa, guldfärgade (hehe) hår böljar i vinden när jag springer lätt och ledigt över ängarna och bara ser så där oberörd ut... kepsen är nog mer ett storstadfenomen - i Trollhättan får jag väl springa med en Saab på huvudet?

Anonym sa...

Ja,det är kanske vad SAAB behöver-en ny bra slitstark motor under huven, en riktig långmilare ;-)
/kalle.

MarathonMia sa...

Kalle: Det är nog den finaste komplimang jag någonsin fått. Tack.