Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 18 november 2008

Regn, grått och mörkt.

Idag är en riktig skitdag!

Känslomässigt låg. Träningssug lika med noll. Ska ändå gå och träna med IF Linnéa. För det är sånna här skitdagar som behövs för att andra dagar ska kännas toppen. Alltså är det här en bra skitdag.

Jag kan ju bara bidra med det jag kan hjälpa till att förändra, resten låter jag vara.

10 kommentarer:

Karin sa...

Det är skitväder också. Men jag håller med dig; skitdagar behövs för att balansera upp toppendagarna. Ses ikväll!*megabamsekram*

Anonym sa...

Bara tuffingar drar ut och tränar det här pissvädret. Därför stannar jag hemma och myser tvsoffa. Spring några km åt mig också. Gärna i under 5:00 tempo om man får önska ;-)

Magda Gad sa...

såna där dagar brukar man känna sig på riktigt jävla bra humör - efter träningen :-)

Anonym sa...

Jepp, Mia. Blåst, regn och +3, seså på med fothusen och iväg och bli på toppennöjd med dig själv efteråt!

:o)

Mayumi sa...

Mia, du ger så mycket så någon gång måste även du få ha skitdagar. Du är värd guld, jag vill att du ska veta det ;) Kram!

Sofy sa...

Smart tänk! I'm with you all the way!

Anonym sa...

Jag håller med Mayumi! Du kan alltid ringa mig och spy lite galla! Så mycket som du kämpar så kan man inte alltid vara på topp! Vi syns på lördag!

Anonym sa...

Jag vill bara tillägga att jag älskar dig!
Kram!

Helena sa...

Sötaste Mia, du förvandlade en skitdag till en helt underbar kväll i alla fall! Skönt att ha dig med över bron. Du är ett verkligt energiknippe :D Kram på dig vännen!

MarathonMia sa...

Med risk för att bli riktigt tjejig... Fy fanken vad underbara ni är! Här behöver man lite bekräftelse, slänger ut en liten hint på bloggen och får tusenfalt tillbaka - Tack kära ni!

Och JA! Visst fasiken kan man använda löpning som terapi. Den bästa!