Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 14 november 2008

Familjefejd - Familjefrid

Jag älskar att läsa om Anna - orka mera!'s tävling mot (med) sin man. Gottar mig i Lena och hennes man "tröskelkungen"s gemensamma framgångar.

Det är så grymt inspirerande och kul.

Nu har vi fått en egen liten familjefejd. Hohoho skrockar jag glatt. Det är min ingifte bror, som råkar vara nästan jämngammal med min son (skiljer 2 år) som dragit igång ett Innebandylag i Korpenserien. Världens bästa Alex sopar rent och har fått följande, inte alltför smickrande, spelarpresentation. Jo - det stämmer att det är "morbror D" som skrivit texten... och att ironi och cynism är hans starka sida. Han är inte ett dugg hämndlysten... ;-)

Alex - go beat them! Glöm inte att du är världsklass! /Stolt mamma

4 kommentarer:

Karin sa...

Jag tror jag skrattar ihjäl mig :-D Go, Alex, go!! Du äger, helt klart!

Magdalena sa...

Go Räkan, du leder ju trots allt skytteligan stort för att inte säga överlägset!

MarathonMia sa...

Hihi: Han är osedvanligt lugn min son, trots den taskiga beskrivningen. Så länge han leder skytteligan tror jag att han bjuder på "omdömet"... undrar bara om han blir glad när jag börjar ropa "Räkan"...

Dunceor sa...

Innebandy är förbannat skoj faktiskt och väldigt bra träning, intervaller konstant =)