Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 10 september 2008

Jaha - anmäld....

fast först på ett prova-på-pass!Blir man så här tuff när man kör Army Fitness?

13 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Åh vad roligt! Vill också!

Magda Gad sa...

*klappar händerna och hoppar upp och ner av glädje*

och det är sjukt jobbigt när man har influensa!!!

MarathonMia sa...

Anna: Finns många "Jag vill också" Bara att beta av dem en efter en.

Magda: Dagens träningspass? Puls närmare 90% kan jag tänka mig!

gullfot sa...

JAAAAAAA!!!!! När kör du?

Karin sa...

Fy fasen vad du är grym!! Det blir Fasan i dubbel bemärkelse! Jag vill också, kan ingen ge mig ett 9-17-jobb med flexmöjligheter?! ;-)

Anonym sa...

en gång för hundra (13 iaf) år sedan hade jag en sån där tröja när jag tränade. Jag var stentuff. Du kommer att bli grym nu mia.

gullfot sa...

Karin - skiftarbetare får hoppa mellan morgon- och eftermiddagsgrupperna för att få ihop till en hel camp...

MarathonMia sa...

Frerdrika: Har inte fått ngt datum ännu... men lovar att berätta för dig.

Karin: Haka på - det går ju trots allt att kombinera morgon och kvällsträningar... priset är nätta 2500kr.

Funrun: Jag kan tänka mig att du haft en sån tröja för du är ju stentuff! Fick hon köpa den billigt eller var hon tvungen att förtjäna den (tjejen på bilden)?

gullfot sa...

Hon på bilden är Charlotte, när du ser hennes muckler så kan du gissa om hon förtjänade den eller inte ;-)

Anonym sa...

jag tycker hon ser farlig ut, hon har nog förtjänat den! =)

Sofy sa...

Phu. Gullig prislapp. Jag är nöjd med mina nya skor ( x 2) och en löpar-pt. Det sämsta med löparpt'n r att det blir svårt att hinna trycka in linnea-träningarna, det bästa att det blir ett upplägg efter mig själv och mina förutsättningar. Får se om jag kan få ihop det! Hursom, du kommer bli vansinnigt grym. Om du inte hade det innan, så blir det disciplin på dina ungar snart! Army-morsan liksom!

Anonym sa...

Vad häftigt :) Hoppas de blir kul.

MarathonMia sa...

Fredrika: Det första jag ska göra när jag träffar henne är att hojta "Visa mucklerna, visa mucklerna" sen ska jag få en drömmande blick och bara säga "Åhhhh!"

Funrun: Håller med. Fast undrar om hon kan mäta sig med Magda Gad. Fast Magda är stentuff, superhård och farlig men ändå ödmjuk, gullig och har alltid uppmuntande ord till andra.

Sofy: Jag kanske skulle ha börjat med Army Fitness när barnen var små! Nu tycker de att jag är "Värsta psykologmorsan". Kul med egen PT, det går ju alltid att haka på enstaka Linnéa-träningar om du har möjlighet och det passar i ditt program.

Elin: Ja visst är det! Det hoppas jag också!