Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 29 september 2008

Berlin Marathon i bilder

Framförallt är vi en seriös löparklubb!
Grattis Helena som klarade sin första mara galant på 4:36! Debuterade gjorde även Stephan och gled in på 4:02. Grattis till oss som gjordet personbästa - jag 3:46, Karin 3:20, Alexandra 4:10, Patrick 3:50 och Fantastiska Rebecca 3:05!

Storebror Montan förlorade sin framtida fru och sina barn i ett vad om vinst över lillebror Allan. Nisse sprang in på sköna 3:30 och Allan som mörkat sin form och varit skadad "joggade" in på 3:04.

Löparens tack! Underbara svägerska Mia som bjöd mig på segermiddag. Underbara barn som peppat! Släkten vid sidan om som hejade, 4-åriga Leo som höll upp skylten och missade mig. Ölen på flygplatsen som min myndige son bjöd på! Alla härliga kommentarer på bloggen och inte minst alla fina sms!

Nu är det nya utmaningar som gäller! Ska bara låta mina prinskorvs-tår få vila tills imorgon!

9 kommentarer:

Catti sa...

Ni vackra starka fantastiska Linnéaner som alla imponerade stort med era insatser i söndags. Ni är grymma. Det var sjukt nervöst att följa er via sms men framförallt var det roligt och glädjetårarna var många.

Grattis underbara Mia, du är så grym.

Felicitas sa...

Ni är så grymma och coola och snygga!!! :D

Karin sa...

Åh, Mia! Tack själv för underbart sällskap, galna upptåg och GRATTIS till en kanonprestation! Jag blir alldeles tårögd när jag läser om din upplevelse. Det var stort, tack för att du delade det :-)
Stor kram till dig, du är bäst!!

Jossan sa...

åh vad det låter härligt, jag är så avundsjuk. Nästa år ska jag med, jag bara ska!!

Och stort stort grattis till en helt fantastisk tid och nytt PB!
Du är helt enkelt fantastisk!!

Puma sa...

Kul. Grattis! :)

Anonym sa...

Grattis till nytt PB :) Kul att få se bilder på er från i söndags.

Lilla Duktig sa...

Jag har sagt det förr (och jag kommer tveklöst säga det igen):
DU ÄR BÄST!

Anonym sa...

IF Linnéa: Klubben för snygga och coola om man ska döma av bilderna;-)

Grattis igen:-)

Kram Tone

MarathonMia sa...

Hahaha - eller hur! Klubben för snygga och coola. Somliga är snygga. Andra är coola. En del är bara OCH. :-)

Nä - nu får jag fila på nya utmaningar!