Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 5 februari 2011

Missa inte Löpningens Dag idag!

Jag håller föreläsning på Lidingö idag klockan 13.00 - innan dess vankas det långpass på 30 km med Running Sweden - allt för att fira Löpningens Dag!


Om du inte ska lyssna på mig eller springa på Lidingö föreslår jag att du ansluter vid Fältöversten på Östermalm där Ingmarie arrangerar gemensam löpning.

Befinner du dig ute i landet så Spring-för-glatta-livet och fira från ditt håll! Trevlig lördag!

11 kommentarer:

Ingmarie sa...

Lovely Mia! Go girl! KRAM

Sofie sa...

Jag firar med ett löprunda i Australien! Tack för peppningen!

Unknown sa...

Skulle gärna hänga på men jag vågar inte springa en sådan sträcka men en just oskadad fot. Blir bara 10-13k imorgon och frukost på Giffi.

Lycka till

Haningerox sa...

Oj det hade jag ingen aning om att det fanns.Efter mina maxsprinter i backe igår så sparar jag firandet till imorgon

Maria sa...

Lycka till nu vännen i dag gör det som du är bäst på: vara glad, inspirera och bara ge järnet...själv jobbar jag i små små löpsteg när jag städar och fejjar...benhinnorna du vet!

Kram kram Maria

Ann-Sofi sa...

Önskar att jag varit på Lidingö idag.

Nipe sa...

Löparrunda dagen till ära: Check.
Vurpa på isfläck =stor bula på smalbenet: Check

Tanja sa...

Löpardagen firades ordentligt; en hel halvmara som innebar ett nytt längdrekord (tidsmässigt) på träning! :) Tack för peppen som jag fick av inlägget före rundan!

Karolina eller Mallig som fan sa...

Idag kändes allt så rätt så jag drog till med 18 km. Längsta jag sprungit någonsin. Det är ju trots allt intensivvecka =)

Anonym sa...

Karolina:¨
Det är ju bara ett fåtal ytte pytte meter från en halvmara!

GO GO GO !

Carina sa...

Jag höll ställningarna i Sälen, prydde lördagens konferens med några kilometers löpning