Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 8 september 2009

Fortfarande lite små-ångest

...för nu vill jag plötsligt köra snabba intervaller inför Berlin Marathon den 20 september...
Ikväll ska jag på föreläsning/löpskolning/löpteknik med Markus Stålbom. Det ska bli mycket intressant. Då ska jag lära mig hur marken möter mig (istället för att jag står på öronen), sen ska jag långsamt öva in allt jag lärt mig för att köra mina supersnabba intervaller... när?

Shit - jag är en tidsoptimist. Jag fyller gärna dygnets alla minuter med roligheter. Mysiga middagar med vänner är inbokade, och lite fest - och så pepp och hejande av min lilla faddertjej på halvmaran på lördag. Dessutom har jag bara 3,5 veckor kvar på min nuvarande arbetsplats och typ en miljarrrrrd saker att beta av innan jag slutar - Bland annat att åka till Sydafrika. Det gör jag innan Berlin Marathon...

Fast jag kan ju förena nytta med jobbnöje! Jag kan se jakten då rånmördarna jagar mig genom Johannesburg som en snabbintervall. Eller så håller jag mig ifrån de områdena och blir jagad av ett lejon. Undrar vilket jag kutar snabbast ifrån.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med sådana föreläsningar! Men hallåå, gäller inte att bara snöra på sig dojjorna? Det trodde jag iaf ;)

Kram.

farsan sa...

Löpteknik!? Vad behöver man veta...mer än att inte springa in i nedfällda bommar?

Anna (Orka mera) sa...

Värsta bästa intervallpasset - bli jagad av lejon och rånare. Kan tänka mig att det blir en ganska lång intervall som avslutas med lite trädklättring.... måste vara mirakelmedicin inför Berlin!

Masse sa...

Oh! Stackars lejon!

Anonym sa...

Jag skulle nog rekommendera rånmördarna. Ha lite kattgodis i fickan så fixar du lejonet utan att springa.

MarathonMia sa...

Coyntha: ...trodde jag med... och fick veta att jag hade FEL dojjor dessutom....

Farsan: Jag gillar hur du tänker. Kanske skulle jag börja tänka.

Anna: Trädklättring - me like.

Masse: Eller hur - och sedan springer jag Berlin iklädd lejonets päls! Hur cool som helst. Eller varmt.

Anonym: Fungerar inte kattgodis på rånmördare?

Anonym sa...

Jag skulle inte prova om jag var som du! Låter farligt! Men om dom har humor kanske det funkar?!