Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 23 januari 2008

Var rädd om din kropp!

Igår var jag på föreläsning med Paolo Roberto. Han sa "Var rädd om din kropp, den ska transportera dig genom livet." Så sant.

Idag transporterade min kropp mig hemifrån till jobbet. Det är 14,81km. Härligt att se staden vakna upp! Benen var tunga men flåset är förvånansvärt bra. Undrar om kroppen kändes tung på grund av den arla morgonen, eller om de 2-3 extrakilona jag har nu jämfört med förra marathonträningen gör sig kännbara.

Jag åkte till jobbet igår kväll för att lämna bilen och en väska med ombyteskläder. Alltså hade jag inte så stort val, det var bara att kuta iväg imorse.

Det är inte så lätt att få ihop tiden till träning, kick offer och familjeliv. Dessutom har jag otroligt mycket att göra på jobbet. Men jag skulle inte byta mot allt guld i världen. I love it!

Inga kommentarer: