Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 16 januari 2008

Gårdagens löp.

Längd: 6,2+6 km
Tid: 34.00 + 29:40 minuter
Snitt: 5:29/km + 4:57/km

Inte lätt att gå från noll till hundra på en gång. En hel dag sittandes i ett konferensrum, lite trögt att resa sig. Skynda till gymet - starta löpbandet och - doink. Va' tungt det kändes. 5-6km är helt ok på löpband, men 12 är alldeles för mycket. Enda fördelen är att det går att justera fart och se på displayen hur jag ligger till. Men jag saknar naturen, luften och se saker passera. Värmde upp i 3km, tog fartlek i 6km, varvade ner 3,2km. Mitt i fartleken kändes det som sirap i låren och jag börjar undra om jag kommer att bli obalanserad med stora Brolin-lår och Pippi Långstrump-armar? Måste nog peta in lite styrketräning för överkroppen så att jag kan kämpa till lite Madonna-armar istället :-) Stretchade ordentligt i 15 minuter efteråt och bastade en stund - najs. Om jag stretchar 2-3 gånger om dagen slipper jag ryggontet - så med en vecka utan Voltaren kan jag ju konstatera att det går utan droger...

Nu sitter jag i ett soligt London, har löpardojjorna nerpackade och hoppas att jag ska hinna med en kortare tur ikväll eller imorgon mellan möten, middagar och fler möten. Eller så satsar jag på en Mojito och lite dans på bordet!


Flås/andning: jämn och behaglig
Ben: allt ifrån ok till stora och tunga
Rygg: Kändes helt ok. Stretchade igen imorse och känner ingenting nu
Jag sprang om: 0
Blev omsprungen av: 0

2 kommentarer:

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Mwai Kibaki sa...

Vad är det där för någon vurpa? CresceNet? Samma som Oreste? Skit MMia. Nu har du en italiensk stalker! Nåja, bry dig inte. Kan inte springa. Bara cykla och dopa sig. Ja, du har väl redan gissat rätt. Att Mwai bara är min pseudonym, min sk alter ego. Men det passar ju så bra? Du blåser ju fram som en kenyan? Har en så iniih-ete abstinens ska du veta. Fattar inte hur man klarar sig utan nikotin? Livet blir ju fullständigt meningslöst! Ja, förutom din blogg här förstås:)