Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 9 januari 2008

Jag skyller på Kent

Hade egentligen tänkt hitta lite inspiration och motivation i en vild BodyJam ikväll (nej Oliver, det går inte ut på att smeta in sig i marmelad) - men min BodyJammare June blev sjuk. Jag hakade på ett nytt förslag - Medelgympa på Friskis med Sussie (arbetskollega som ska bli Friskisinstruktör - kanske rentav leda en jogg-grupp).

Så lunchen ägnades åt hopp, studs, armhävningar och sit ups. Helt okej kroppsgenomkörare.

Musiken var inte så inspirerande, kommer inte ihåg vad han spelade... vilket fick mig att förstå varför gårdagens löpning gick åt fanders.

Det är Kent's fel. Det blev alldeles för grått igår. Mörkgrått ute när jag sprang (regn), svarta löparkläder OCH Kent's senaste album i lurarna. Den är mörk. Lyssna på texterna och försök tvinga fram solen.

Imorgon ska jag springa en mil = 10 kilometer. Oavsett väder dissar jag Kent då!

1 kommentar:

Mwai Kibaki sa...

Kom igen MMia! Imorgon är det bara litet Lätt distanslöpning. Det är lätt.

Bara att bita ihop. Litet nöjd ska du vara, Lätt distanslöpning ska tydligen betyda:

"3 timmarsgruppen" 4.30-4.50min/km,
"3,5-timmarsgruppen"; 5:20-5:45min/km
"4-timmarsgruppen" ; 6.00 min/km,
"5-timmarsgruppen"; 6.45-7.15 min/km.
"6-timmars/Nybörjargruppen" riktfart ligger kring 7.30 min/km.

Oj, det betyder att imorgon kan du ta det lugnt. Behöver inte springa milen snabbare än ca 52 minuter! För du vill väl inte ligga och dröna där längst bak i svansen på 3.5h populationen?!?)