Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 20 januari 2008

Lördag BodyJam och trevlig lunch...+löpning i storm

Tog en timmes BodyJam och rockade loss. Lite öm i höfterna... men ordentlig stretch efterår gjorde susen. Likaså den trevliga lunchen och shoppingrundan med Ulrika. Det regnade och var grått ute, fast vid 15-tiden slutade det plötsligt. Ulrika skulle shoppa vidare, och jag medgav trumpet att tränings-schemat ordinerade 10km. Så jag gick hem och bytte till löparkläder.

Glatt begav jag mig iväg, ner förbi Stadshuset när solen höll på att gå ner. Hann precis passera S:t Eriksbron när det började regna. Och storma. I höjd med bygget borta vid Stadshagen/Hornsberg stormade det småjävlar i ansiktet på mig. Jag trodde först att det blåste sten, men det var regndroppar i stormfart. Ökade farten men kom inte framåt - motvind!

Tog i alla fall 9:31km på en tid av 52 minuter. Helt okej. Och fruktansvärt onödigt efter en timmes dansträning. Men jag vet att jag skulle ha ågren om jag låg efter 10km. Nu blev det ju bara minus 700 meter.

Uppdatering: Vilken miss! Det stod bara 8km i träningsschemat, jag ligger före. Fast blir det en miss?

Inga kommentarer: