Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 6 januari 2008

Förena nytta med nöje.

Längd:8,41 km
Tid: 47:30
Snitt: 5:39 /km

Uiii. Kallt och blåsigt. Snö ute. Men... jag ska banne mig följa schemat. Idag ska jag springa 8 km. Sagt och gjort. Jag intog löparlooken och satte iPod-hörlurarna i öronen och kutade till Bromma. Där skulle vi storhandla, jag och mannen. I iPoden just nu: Kent, Mika, Laleh, Blacknuss och en massa andra strö-go-bitar från Oliver (tack mannen!)

Hade Ann och Gunnar på middag efteråt, försökte friskt locka med någon att erbjuda sitt sällskap för morgondagens 18-kilometare - ingen nappade. Ensam är stark.

Flås/andning: mycket bra
Ben: starka
Rygg: kändes ingenting (Voltaren och TNS-maskinen = kärlek!).
Jag sprang om: 0 -ingen annan var så dum att ge sig ut i snämodden!

Inga kommentarer: