Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 14 augusti 2008

Fy f-n vilken härlig dag!

Idag är jag bara så himla lycklig!

Utan någon som helst anledning känner jag mig på topphumör. Ibland dimper distansen rakt ner i skallen på en. Vad spelar det för roll om jag inte grejar 1.45 på halvmaran? Blir jag en gladare människa om jag till och med klarar 1.40? Nope, nicht, zip-zero-nej. Jag flyttar bara fram målet till annan tidpunkt. För en vacker dag grejar jag det, och just nu bryr jag mig inte ett skvatt. Hinner jag sätta mig om några veckor och analysera lite löpning kanske jag ändrar mig... eller när jag närmar mig Berlin marathon.
Jag är fruktansvärt effektiv för tillfället och uppdragen på jobbets långa att-göra-lista bockas av i rask takt. Jag kommer att ha en extremt hektisk tid under augusti och september på arbetet, med evenemang nästan varje torsdagkväll (buhuuuu-IF Linnéa-träningarna är ju då). Detta i kombination med 3, kanske 4 lopp i september rimmar illa. Men jag vet att jag presterar som bäst när jag har mycket att göra. Och ärligt talat - jag gör hellre hundra saker nästan rätt än att göra en sak helt fel.

Härlig torsdag på er allesammans! Livet är förbaskat härligt ibland!

14 kommentarer:

Sanna sa...

Lycka till i Berlin på marathon sen när det är dags! Själv har jag bara vågat testa på halvmarathon i Berlin, nu i våras. Men det var spännande, härlig stad att springa runt i :-)

Anonym sa...

Å vilket härligt måbra-inlägg! Tack för det :)

Karin sa...

Underbaraste goaste du! Nu sprack min miserabla nuna upp i ett stort leende, fu är bara så härlig och sprider positiv energi till andra. Tack! :-) Och ja, what the heck! Man lever bara en gång och då ska man väl leva fullt ut, några sekunder hit eller dit på ett lopp... vad är väl det?!
Ses ikväll! :-)

Karin sa...

fu? jag menar du...

Magda Gad sa...

hahahahaha fy fan va härligt. det e rätt mia, livet e till för att levas - på det sätt som gör en gla!

MarathonMia sa...

Susann: Det ska bli tokroligt att springa i Berlin! Jag har aldrig varit där, så det blir lite sightseeing först.

Anna: Vassego - jag har lite positiv energi över och delar gärna med mig.

Karin: Ja du - var sak har sin tid. Och jag kan ju inte bocka av en massa saker i livet - roligare att göra dem till en del av mig istället. Glad är bra, glad är kul.

Magda: Yes. Bättre att njuta av allt bra än att deppa för att något inte blev som man tänkt det. Varje kommande minut kan jag ju ägna åt precis vad jag vill.

Felicitas sa...

Fy f-n, vilket härligt inlägg! :D Och vad fin du är på bilden!!

Benet sa...

Härligt inspirerande inlägg! Schysst bild! Snyggt kakel! Tummen upp!

MarathonMia sa...

Jane: Tackar! Delar så gärna med mig!

Benet: Bra att kunna inspirera! Tummen är den som inte blivit hundbiten i somras och kaklet tillhör WC på jobbet.

P.S Min mobilkamera har ett högt "Ta-foto-ljud", mina kollegor undrade nog vad jag fotade därinne:-)

Lilla Duktig sa...

Så. Har du varit och fotat dig på toa igen?

Ser supernajs ut.

Sofy sa...

Woho! Nu lyfte taket! Och ännu mer av ditt inläg inne hos mig! Vad är din takt och vad är svägerskans?1 Om du inte springer på tok för fort kanske du kan få sällskap!!??

MarathonMia sa...

Nehe - du är snabbare än jag Sofy! På söndag ska jag springa 28k, håller mitt eget varv i 5:20-5:30-tempo, med svägerskan blir det kanske 6:30-tempo.

Jag brukar peta in Brunnsviken så ofta jag kan för det är så himla fint där. Jobbade i närheten förut och sprang runt minst 2 ggr i veckan.

MarathonMia sa...

LillaDuktig. Jag står upp, påklädd -tro inget annat!

Helena sa...

Buhuu hur ska vi klara oss utan dig på torsdagarna i höst? Vår lilla energispruta!