Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 11 juli 2008

Fredag - vila!

så jag körde bara ett aerobicspass på lunchen!
Oj vad skoj. Nu var inte själva passet som jag och LillaDuktig deltog i så kul, bara basic och en instruktör som räknade takter sämre än jag. De skojsiga låg i planeringen.

Aerobics - back to the 80's. Vi körde tema rosa. Jag hittade inte min gamla dräkt med svarta, glänsande tights och en cerise stringdräkt till, så jag fick modernisera stilen något. Men matchande hårsnodd hade jag i alla fall (på bilden går snodden nästan att urskiljas på armen). Vi körde våra bassteg på ett fjädrande golv till tonerna av gay-pop, blev riktigt svettiga på grund av A/C-fel och matchade varandra fantastiskt. För det är väl det som det hela går ut på?OBS! Tjejerna på bilden är lite schizo och har ingen som helst verklighetsförankring.

3 kommentarer:

Karin sa...

Hihihi, vad skönt knasiga ni är :-) Det är träningsglädje på hög nivå och det låter vansinnigt kul. Kan man inte köra ett temalopp nångång?!

MarathonMia sa...

Jorrå! Bara jag får vara Fasan!

Anonym sa...

*fnissar*
Träning kan vara hur roligt som helst, och du är sannerligen en mästare på saken!