Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 21 juli 2009

Hallsbergs ultraweekend

Jajusstdet! Jag ska springa Hallsbergs 6-timmars på lördag :)

Då går Ultraweekend i Hallsberg! Mange från klubben springer RM i 24-timmars, men vi är en skön skara bestående av Tone, Anders, Ken och lilla jag då som ska springa lite kortare tid. Evelina är på plats och hejar förstås.

Innan jag kom på galenskapen att springa GAX den 15 augusti var planen att återta min plats på Top 20-listan för 6-timmars. Nu har jag ändrat strategi och tar det som ett träningspass inför istället. Jag har lovat att springa i 2 timmar med Ken i 5:30-tempo - sedan gå på känsla, njuta, kuta och fundera. För det hinner man under de återstående 4 timmarna. Och njuta av buffébordet för ultralöpare :)

Jag blev intervjuad och presentationen finns på hemsidan under "Profiler / Maria Thomsen"

5 kommentarer:

Christoffer Hedlund sa...

Nä men va kul! Hoppas att du får bra löparväder! Kram från ett molnigt Umeå!

Snorkkis sa...

Gosh vad jag blir avis nu! Vad kul ni kommer att ha. Världens cocktailparty ju!

Ingmarie Nilsson sa...

Jag vill med!!Hela kroppen vill UTOM min vänstra fot. (Rättare sagt en av tårna!) Buuäää!! :-( På något vis hoppas och tror jag att det onda är borta i morgon och att jag står på startlinjen till något lopp med "mjukt" underlag. Man vet ju liksom aldrig hur kroppen är...Har du sprungit i Hallsberg innan?

Elin sa...

Hoppas ni får det riktigt kul, nästan så man blir lite sugen när man läser om tävlingen/loppet :)

MarathonMia sa...

Christoffer: skicka dit molnen - bästa löparvädret ju!

Snorkis: Det kommer att kännas tomt utan dig. Jag ska dedikera ett varv i ditt namn :)

IngMarie: Bråkig tå! Dröm dig bort ett tag och se till att hitta lite mjukt underlag! Annars går det ju bra att heja på andra ;)

Elin: Du är så välkommen att hänga med när du vill!